Yeni Spider-Man Film'nin İsimi Belli Oldu!

Marvel Sinematik Evreni’nin en önemli karakterlerinden biri olan Spider-Man, üçüncü solo filmi ile tekrardan sevenlerinin karşısına çıkacak.

25.02.2021-13:20 - (Son Güncelleme: 25.02.2021-13:20) Yeni Spider-Man Film'nin İsimi Belli Oldu!

Pandemi nedeniyle sinema sektöründe sık sık erteleme haberleri duyduk ve filmin çekimlerinde aksamalar meydana geldi. Yeni Spider-Man filminin adı resmi olarak duyuruldu.

Yeni Spider-Man Filminin Adı 'No Way Home' Oldu.

Dün akşam serinin önemli oyuncuları Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon Instagram hesaplarından üçüncü filmin adını birbirinden farklı olarak açıklamışlardı. Paylaşılan üç ismin de birbirinden farklı olması yapılan paylaşımların ciddi olmadığını gösteriyordu. Sony en sonunda ağzındaki baklayı çıkardı ve yeni filmin adını 'No Way Home' (muhtemel çevirisi 'Eve Dönüş Yok') olarak açıkladı.

Yeni Spider-Man filminin adı aslında oldukça tanıdık geliyor, diğer iki filmde olduğu gibi 'ev' teması üzerinden gidilmiş. İlk iki film olan 'Eve Dönüş' ve 'Evden Uzakta' sonrasında yine tanıdık bir isimle karşılaşıyoruz. Ayrıca bu filmde daha önceki Spider-Man aktörleri Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın da rolü olacağına dair iddiaları da gündemde.

Filmin çıkış tarihi ise 17 Aralık 2021 olarak açıklandı, umuyoruz ki bu tarih diğer birçok film gibi pandemi nedeniyle ertelenmez.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal