Yeni Malatyspor'da Marius Sumudica'dan Sosyal Medya Üzerinden Transfer Açıklaması

Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Marius Sumudica, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu transfer açıklamalarıyla büyük ses getirdi.

14.01.2022-09:26 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-09:26)

Spor Toto Süper Lig'de ilk devreyi son sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Marius Sumudica'nın yoğun ısrarı nedeniyle transfer dönemi oldukça hareketli geçiyor.

LİGDE KALACAKLARINA SÖZ VERMİŞTİ

Yapacakları transfer hamleleriyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Yeni Malatyaspor'da Rumen teknik adam bu transferlerin gerçekleşmesi halinde takımın ligde kalacağına söz vermişti.


TRANSFERLER ARKA ARKAYA GELMİŞTİ

Sarı kırmızılı ekip geçtiğimiz gün Azubuike, Donsah, Kenan ve Dicko transferlerini yaparken, Rumen teknik adam Marius Sumudica, bu transferlerin devamının geleceğini sosyal medya hesabından açıkladı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAKİ AÇIKLAMALARINDA

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, sosyal medya hesabı üzerinden transferler ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Çok uzun günler ve geceler çalıştıktan sonra, oyuncularla konuşup onları projemiz hakkında ikna etmeye çalıştıktan sonra Malatya'yı daha iyi hale getirmek için buradalar. Azubuike, Donsah ve yarın Göztepe kadrosunun bir parçası. Kenan ve Dicko da yeni oyuncularımız. İşte biz buna söz verdik ve yerine getirdik. Bu takımın çehresini değiştirmek ve kulübü tehlikeli bölgeden çıkarmak istiyoruz. Takımın arkasına geçin ve yarın yeni bir sezona güzel bir sonuçla başlayalım. ' ifadelerini kullanarak Yeni Malatyasporlu taraftarlara seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal