Yeni Malatyasporlu Oussama Haddadi'den Türk Vatandaşlığı Açıklaması!

Yeni Malatyaspor forması giyen Oussama Haddadi, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Medipol Başakşehir maçı öncesinde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

04.11.2021-14:34 - (Son Güncelleme: 04.11.2021-15:00) Yeni Malatyasporlu Oussama Haddadi'den Türk Vatandaşlığı Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftada Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor'da Tunuslu oyuncu Oussama Haddadi hem karşılaşma ile ilgili olarak hem Türk vatandaşlığı konusunda çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

OUSSAMA HADDADİ'NİN AÇIKLAMALARI

Yeni Malatyaspor'un Tunuslu oyuncusu Oussama Haddadi, Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarının sürdürüldüğü antrenmanın ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

KÖTÜ SONUÇLAR BİZE YAKIŞMIYOR

Bu bize yakışmıyor. Medipol Başakşehir karşısına Adana Demirspor ve Altay müsabakalarındakinden daha büyük bir konsantrasyonla çıkıp, maçı alacağız.

MALATYA'DA ÇOK MUTLUYUM

Takım arkadaşlarımla bir aile ortamı içerisindeyiz. Kendimi Malatya'da çok mutlu hissediyorum. Şu an düşündüğüm tek şey takımımla daha çok kazanıp Malatya'da daha mutlu bir zaman geçirmek.

TÜRK VATANDAŞI OLMAYA KARAR VERDİM

Türkiye'yi çok seviyorum. Her zaman Türk olmak isterdim. Eşim, çocuğum Türk. Ben de futbol içinde veya futboldan sonra her zaman Türkiye'de yaşamak istemişimdir. Bunun için Türk vatandaşı olmaya karar verdim ve başvuruda bundum. Yakında ben de Türk olacağım. İsmim aynı kalacak ama ikinci isim olarak Mustafa'yı düşünüyorum. Çünkü vefat eden babamın ismi. Babamın ismini yaşatmak istiyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal