Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoülu'ndan Taraftarlara Sabır Çağrısı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp dergisine yaptığı açıklamalarda ligde oldukça iyi giden performansları ile ilgili olarak taraftarlara çağrıda bulundu.

04.11.2021-14:20 - (Son Güncelleme: 04.11.2021-14:20) Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoülu'ndan Taraftarlara Sabır Çağrısı!

Spor Toto Süper Lig'de namağlup bir şekilde liderliğini sürdüren Trabzonspor, ligde oldukça iyi bir performans sergiliyor.

AHMET AĞAOĞLU TARAFTARLARA SESLENDİ

Trabzonspor Kulübü dergisinde verdiği röportaj ile bordo mavili taraftarlara seslenen Başkan Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamalarda ;

BAŞARININ ANAHTARI SABRETMEK

Türk-İslam dünyasının en büyük düşünürlerinden biri olan Mevlana Celaleddin-i Rumi bir vecizesinde sabır kavramını anlatırken, 'Çıkacağım makama sabrı merdiven yaparım.' der. Tarihimiz, yaşadığımız coğrafya, tecrübelerimiz ve kadim Anadolu bilgeliği de bize sabırla hareket etmeyi öğütlemiştir. Sabırlı olma noktasında zaman zaman zorlansak da hedeflediğimiz başarının anahtarının sabretmek olduğunu unutmamalıyız.

SABRI MERDİVEN YAPMALIYIZ

Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım da bu heyecanın bir parçası olarak sizlerle aynı duyguları paylaşıyoruz. Oynadığımız her müsabakada, kazandığımız her zaferde, puan hanemize yazılan her sayıda tıpkı sizler gibi mutlu oluyor, seviniyor ve gelecek adına çok heyecanlanıyoruz. Ancak unutmamamız gereken çok önemli bir kural var. Yürüdüğümüz bu yolda tıpkı Mevlana'nın dediği gibi sabrı merdiven yapmalıyız. Dünden daha sabırlı, daha temkinli, daha sakin ve her zamankinden emin adımlarla ilerlemeliyiz.

BİR ARADA OLURSAK ENGELLERİ AŞARIZ

Trabzonspor'un dünü bugününe, bugünü de yarınına ışık tutmaktadır. Bu anlamda geçmişten ders alarak doğru tecrübelerle Süper Lig'deki zirve yarışını sonuna kadar sürdürürken, sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu yolculukta bizlerle birlikte teknik heyetimiz ve futbolcularımızın yanı sıra büyük camiamıza da önemli görevler düşmektedir. Milyonlarca bireyden oluşan ve hepimizin bir parçasını oluşturduğu Trabzonspor camiasının, yan yana, bir arada olduğunda önüne çıkan engelleri daha kolay aşacağını unutmayalım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal