Yeni Malatyaspor'da Sumudica, Alanyaspor Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig'in 16. haftasında kendi sahalarında 6-2 mağlup oldukları Alanyaspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısıyla birlikte büyük bir ses getirdi.

12.12.2021-19:25 - (Son Güncelleme: 12.12.2021-19:25) Yeni Malatyaspor'da Sumudica, Alanyaspor Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Alanyaspor'u konuk eden Yeni Malatyaspor, öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve tam 8 golün olduğu karşılaşmada sahadan 6-2'lik mağlubiyetle ayrılarak son zamanların en sansasyonel sonuçlarından birine imza attı.

AĞIR MAĞLUBİYETİN ARDINDAN ŞAŞIRTAN SÖZLER

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, kendi sahalarında 6-2 kaybettikle Alanyaspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısıyla büyük ses getirdi ve açıklamaları herkesi şaşkına çevirdi.

SUMUDİCA'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Marius Sumudica, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

BU TAKIMI KİM OLUŞTURDUYSA SORUMLULUK ONUN...

Bugün hikayesi olmayan bir maçtı benim için. İlk yarı Alanya’dan daha iyi oynadık. Bütün istatistikler bizi gösteriyordu, 2’de gol attık ilk yarı. Ama bu seviyede evinizde 2 gol atıyorsanız bu maçı kaybetmeyeceksiniz. Ama tabii sorumluluğu almak istemiyorum. Bu takımı kim oluşturduysa sorumluluğu da onun alması gerekiyor. Oyuncular hakkında kötü konuşmak istemiyorum, isim de vermek istemiyorum.

İSMİMİ MAHVETMEK İSTEMİYORUM BAŞKANLA GÖRÜŞÜCEM

Bugün yada yarın Kulüp Başkanı ile bir toplantımız olacak. Çünkü ismimi mahvetmek istemiyorum. Bütün açık yüreklilikle geldim Malatya’ya, puanlar almak istedim, 8 puan yaptık şu ana kadar. Bugün açık oynamak istedik çünkü bize yakın takımlar puan aldı, açık oynayarak puanlar almak istedik. Ama açık oynadığımız zaman da arkada açık bıraktığımızda kazanmak imkansız oluyor.

İSTEDİĞİM TRANSFERLER GELİRSE BU TAKIM LİGDE KALACAK

Taraftarlara gittim, benim hatam olduğunu söyledim özür diledim. Söylediğim gibi başkanla toplantımız var. Malatya’da devam etmenin tek bir yolu var benim için. 2 hafta önce transfer listesi verdim. Eğer yönetim kurulu üyeleri benim istediğim oyuncuları almak için bana katılıyorlar ise aynı fikirdelerse, ben sorumluluğu alıyorum ve bu takım ligde kalacak diyorum. Ama minimum 7-8 oyuncuya ihtiyacımız var şu anda. Tabii önümüzde 3 maç daha var şimdi. Ligin ilk yarısı bitene kadar maksimim puanları alacağız. Başkan ile toplantıdan sonra ne olacağını göreceğiz. Ama yeniden söylüyorum bir şekilde devam ederse benim istediğim oyuncuları alırlarsa. Türkiye’ye getirdiğim bütün oyuncular bu ligde halen oynuyorlar çünkü.

DAHA FAZLA CEZA ALMAK İSTEMİYORUM

Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum, zaten bir ceza aldım daha fazla ceza almak istemiyorum. Bir pozisyonda ikinci sarı kart gerekiyordu onu vermedi, ama Haddadi için sarı kart gösterdi ve oyun dışında kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal