Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica Trabzonspor Maçının Ardından İsyan Etti!

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasında aldıkları yenilginin ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

08.01.2022-08:51 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-08:51)

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında lider Trabzonspor'un kendi sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldiği karşılaşma bordo mavililerin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

FIRTINA GALİBİYETLERE DEVAM EDİYOR

Trabzonspor galibiyetle sahadan ayrılmasının ardından şampiyonluk yolunda hanesine bir üç puan daha yazdırırken Yeni Malatyaspor ise küme düşme hattında aldığı mağlubiyet ile derin bir yarın aldı.

Trabzonspor Malatyaspor

MARİUS SUMUDİCA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda oynadıkları Trabzonspor karşılaşmasında aldıkları 1-0'lık mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

MAÇTA PENALTIMIZ VERİLMEDİ

Yayıncı kuruluşta maçın tüm aksiyonlarını izledim, siz de burada çalışıyorsunuz. Sormak istiyorum, son pozisyonda Osman, kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Trabzonsporlu oyuncu vurdu ve düşürdü. Yüzde bir milyon penaltı, bu neden gösterilmedi. Hakeme de hakaret etmek istemiyorum. 4-5 yıl önce VAR yoktu ama şimdi var. Bu VAR'daki hakemler hiçbir şey yapmıyor, TFF bunların parasını ödemesin. Kayserispor maçında da bir penaltımız verilmedi. Yine penaltı verilmedi. Kırmızı kart vardı bu maçta, ona da bakılmadı.

TRABZONSPOR GALİBİYETİ HAK ETMEDİ

Trabzonspor'un böyle bir yardıma ihtiyacı yok. İyi takım. Çok paraları da var. Trabzonspor eğer 11’e 10 olsaydı, penaltıyı almış olsaydık oyun böyle olmayacaktı. Bu zamana kadarki oyunları için Trabzonspor’u tebrik ediyorum ama bugün kazanmayı hak etmediklerini düşünüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal