Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica İle Yolların Ayrıldığı Açıklandı!

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Marius Sumudica ile yollarını ayırdı.

07.02.2022-12:04 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-12:04) Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica İle Yolların Ayrıldığı Açıklandı!

Süper Lig'de son sıralarda yer alan Yeni Malatyaspor'da flaş gelişmeler oluyor. Anadolu ekibinde bu sezon işler hiç istenildiği gibi gitmezken son zamanlarda alınan kötü sonuçlar epey bir dikkat çekti. Alınan kötü sonuçlardan dolayı takımın Rumen teknik direktörü Marius Sumudica yoğun eleştiri alırken, Yeni Malatyaspor'un son olarak Karagümrük deplasmanında 1-0 mağlup olması bardağı taşıran son damla oldu. Yeni Malatyaspor'da, bu skordan sonra yoğun tepkiler alan takımın teknik direktörü Marius Sumudica ile yolların ayrıldığı açıklandı.

YOĞUN TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz Ekim ayında Romanya'nın Cluj takımından Süper Lig temsilcisi Yeni Malatyaspor'un başına gelen 50 yaşındaki Rumen çalıştırıcı Marius Sumuduica ile alınan kötü sonuçların ardından karşılıklı olarak sözleşmelerin feshedildiği duyuruldu. Sumudica yönetiminde 14 karşılaşmaya çıkan Yeni Malatyaspor, 2 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşamış oldu. Sumudica yönetiminde 12 karşılaşmadır galibiyet yüzü görmeyen Yeni Malatyaspor, ligde 16 puanla son sırada yer alarak küme düşme adaylarında başı çekiyor.


PİŞMANLIK DUYDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Rumen teknik adam geçtiğimiz günlerde Antalya kampında yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor'a geldiği için pişmanlık duyduğunu aktarmıştır. Teknik adamın yaptığı bu açıklamaları sonrası gerek Yeni Malatyaspor cephesinden gerek Türk futbolu cephesinden teknik adama yoğun eleştiriler gelmişti. Anadolu ekibi Yeni Malatyaspor ile alakalı gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor. Takımın başından Rumen teknik adamın ayrılmasının ardından yerine gelecek yeni teknik adam merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal