Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Futbolcularına Türkiye Kupası Görüşmesi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'de alınan Başakşehir mağlubiyetinin ardından futbolcularıyla görüştü.

07.02.2022-11:48 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-11:48) Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Futbolcularına Türkiye Kupası Görüşmesi!

Süper Lig'de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, son olarak kendi sahasında oynadığı Medipol Başakşehir karşılaşmasından da sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

HEDEF TÜRKİYE KUPASI!

Başakşehir karşısında alınan mağlubiyetin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal hedef olarak futbolcularına Türkiye Kupası'nı gösterdi.


KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Türkiye Kupası'nda yoluna son 16 turunda devam eden Fenerbahçe, Kayserispor ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

İSMAİL KARTAL TAKIMA SESLENDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, futbolcularıyla yaptığı konuşmada ;

' Ben kaçmam, sonuna kadar savaşırım. Ancak tek başıma bir şey başaramam, sorumluluk almanız lazım. Sizlerden de sahada savaşmanızı bekliyorum. Biz beraber olursak başarılı olabiliriz. Şimdi ayağa kalkma zamanı. Bu sıkıntıları aşmak zorundayız. Birbirimize sarılıp takım olma zamanı. Türkiye Kupası hedefine odaklanmalıyız. ' şeklinde konuşarak futbolcularıyla kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal