Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz İle Yollar Ayrıldı!

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz ile yolların ayrıldığı açıklandı.

03.10.2021-19:39 - (Son Güncelleme: 03.10.2021-19:54) Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz İle Yollar Ayrıldı!

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Anadolu ekibi Yeni Malatyaspor, yeni sezonda ligde üst sıralar parolasıyla yola çıkmıştı. Fakat Yeni Malatyaspor lige hiç istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Takımın yeni sezonda lige kötü bir giriş yapması hem Yeni Malatyaspor camiasını hem de taraftarları büyük hayal kırıklığına uğrattı. Yeni sezona istenilen başlangıcı yapamayan takımın deneyimli teknik direktörü İrfan Buz eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Eleştirilerin hedefi haline gelen teknik adam ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İrfan buz ile ilgili Anadolu ekibinde kritik bir karara varıldı.

YENİ MALATYASPOR RESMİ AÇIKLAMAYI YAPTI

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, teknik direktör İrfan Buz ile yolların ayrıldığını kulüpten yapılan açıklama ile resmi olarak belirtti. Kulüpten konu ile ilgili yapılan açıklamada, '' "Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz İrfan Buz hocamızla sözleşmemizi karşılıklı sona erdirme kararı almış bulunmaktayız. Kendisine ve kıymetli ekibine kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İRFAN BUZ'UN BAŞARISIZ PERFORMANSI AYRILIĞA DAVETİYE ÇIKARDI

Süper Lig'de 8 hafta geride kalmışken Yeni Malatyaspor 6 kez yenildi ve 2 kez de sahadan galibiyetle ayrıldı. Sarı Siyahlılar, son beş maçta ise yenilmekten kurtulamadılar.  İrfan Buz'un bu performansı eleştiri oklarını üzerine çekmesine neden oldu. Yeni sezonda başarısız grafik çizen teknik adam ile yolların ayrılmasına karar verildi. Kulüp ayrılıkla ilgili resmi açıklamayı da yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal