Galatasaray'da Gözler Mbaye Diagne'ye Döndü!

Galatasaray'da Mbaye Diagne ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun son maçlardaki performansı büyük dikkat çekti.

03.10.2021-18:12 - (Son Güncelleme: 03.10.2021-18:25) Galatasaray'da Gözler Mbaye Diagne'ye Döndü!

Süper Lig devlerinden Galatasaray, yeni sezona hiç istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Sarı kırmızılılar lige istediği gibi bir başlangıç yapamazken, taraftarlarını çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Lige istediği gibi başlangıç yapamayan Galatasaray takımı, eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Sarı kırmızılılarda bazı futbolcuların özellikle etkisiz performansı tepki çekmeye başlamıştı. Sarı kırmızılılarda devre arasında performansından memnun kalınmayan futbolcular ile yolların ayrılması gündemde. Yolların ayrılmasına karar verilen isimlerden birisi de Senagalli futbolcu Mbaye Diagne olduğu öğrenilmişti. Fakat Mbaye Diagne ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

MBAYE DİAGNE'NİN SON MAÇLARDAKİ PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Sarı kırmızılılar, yeni sezona çok iddialı girmişti. Yeni sezona büyük hedeflerle giren takım yeni sezona hiç istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Yeni sezonda beklentilerin çok gerisinde bir performans ile başlayan takım taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Galatasaray'ın lige yaptığı kötü başlangıç büyük yankı uyandırdı. Diğer taraftan lige etkisiz başlayan takımda gol yollarındaki problemlerde göze çarptı.

Bu anlamda sarı kırmızılılar yeni sezonda istenilen performansı veremeyen Senegalli forvet Mbaye Diagne ile yolları ayırmaya karar vermişti. Galatasaray'ın golcü oyuncunun yeni sezonda sergilediği etkisiz performans nedeniyle başka alternatiflere yöneldiği belirtiliyordu. Fakat Senegalli futbolcuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Mbaye Diagne'nin son maçlarda sergilediği başarılı performans dikkatleri üzerine çekmesine neden oldu. Son maçlara yedek başlayan ve oyuna sonradan giren futbolcu başarılı oyun sergiledi. Futbolcunun sergilediği başarılı performansın ardından, Senegalli yıldızın takımdaki geleceğinin yeniden masaya yatırılacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal