Beşiktaşlı Miralem Pjanic, Transferiyle İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Siyah beyazlıların sezon başında renklerine bağladığı Boşnak yıldız Miralem Pjanic, kariyeri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Beşiktaşlı futbolcu ses getirecek açıklamalarda bulundu.

03.10.2021-15:32 - (Son Güncelleme: 03.10.2021-15:41) Beşiktaşlı Miralem Pjanic, Transferiyle İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, yeni sezonda yaptığı transferler ile büyük ses getirmişti. Siyah beyazlılar yaptığı transferler ile sezonun en hareketli takımlarından birisi olarak göze çarpmıştı. Beşiktaş transfer ettiği yıldız futbolcular ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Beşiktaş'ın transfer ettiği yıldız futbolculardan birisi olan Boşnak yıldız Miralem Pjanic transferiyle çok büyük ses getirmişti. Transfer sezonunun bitmesine çok kısa bir süre kala yıldız futbolcunun transferi adeta bomba etkisi yaratmıştı. Siyah beyazlıların sezon başında kadrosuna kattığı Miralem Pjanic önemli açıklamalarda bulundu.

MİRALEM PJANİC'İN BEŞİKTAŞ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic, siyah beyazlılara transferiyle gerek ülkemizde gerek yurt dışında büyük ses getirmişti. Futbolcu Beşiktaş'a transferinin ardından kariyeri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Boşnak orta saha futbolcusu, İtalyan basınından La7 'ye verdiği röportajda flaş itiraflarda bulundu.

Beşiktaş'a transferi ile ilgili konuşan Boşnak yıldız Miralem Pjanic önemli açıklamalarda bulundu. Miralem Pjanic yaptığı açıklamada, "Türk futbolu beni şaşırttı. Çok memnunum diyebilirim. Hayalim, çok özlediğim İtalya'ya dönmekti ama şunda gerçekten olayların akışından çok memnunum" ifadelerine yer verdi.

MİRALEM PJANİC'İN BEŞİKTAŞ'TA SERGİLEDİĞİ PERFORMANS BEĞENİLERİ KAZANDI

Siyah beyazlı formayla şimdiye kadar tüm kulvarlarda toplamda 5 maça çıkan 31 yaşındaki Boşnak yıldız Miralem Pjanic, 3 asiste imza attı. Miralem Pjanic sergilediği performans ile gerek Beşiktaş takımının gerek Beşiktaşlı taraftarların beğenisini kazanmayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal