Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica'dan Galibiyetin Ardından Çarpıcı Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Adana Demirspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Marius Sumudica'dan galibiyetin ardından çarpıcı açıklamalar.

17.10.2021-12:58 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-12:58) Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica'dan Galibiyetin Ardından Çarpıcı Açıklamalar

Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz günlerde teknik direktör İrfan Buz ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Rumen teknik adam Marius Sumudica, son haftalarda ligin formda ekiplerinden biri olan Adana Demirspor'a karşı deplasmanda oynadıkları mücadelede 2-0'lık üstünlükle 3 puanı almalarının ardından keyifli bir basın toplantısı düzenledi.

MARİUS SUMUDİCA'DAN KENDİNE HAS AÇIKLAMALAR

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Adana Demirspor'a karşı deplasmanda aldıkları galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

MÜCADELE ETTİK VE GALİBİYETİ HAK ETTİK

Üç puan için mücadele ettik ve bu mücadeleyle üç puanı hak ettik. İlk yarı ve ikinci yarıda daha fazla gol atma şansı yakaladık, aynı zamanda Adana Demirspor'un da oldu. Futbolcularım, ne yaptığıma, antrenmanlarda onlara gösterdiklerime saygı duydu. Bu da çok önemli.

MÜCADELE HER ZAMAN 3 PUAN GETİRİR

Buraya önce mücadele etmek için geldik. Mücadele ederseniz bu size galibiyet ve puan getirir. Bu üç puan taraftarlarımıza ve kente armağanımızdır.

SUMUDİCA GERİ DÖNDÜ!

Benim için Türkiye, en iyi liglerden biri. Taraftarlar çok fanatik, size hoca olduğunuzu hissettiriyorlar. Bu Süper Lig'i çok özlemişim. Sumudica geri döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal