Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica Fenerbahçe Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe ile oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri maçın ardından dikkat çeken ifadelere yer verdi.

27.12.2021-09:54 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-10:04)

Yeni Malatyaspor'un Rumen çalıştırıcısı Marius Sumudica, Fenerbahçe ile oynadıkları ve 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından ses getiren açıklamalara yer verdi.
Süper Lig'de dün akşam Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Oynanan karşılaşmada oyunun daha çok hakimi olan taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe 2-0'lık skorla Yeni Malatyaspor'u kendi evinde yenmesini bildi. Sarı lacivertlilerin aldığı galibiyet Fenerbahçeli taraftarları mutlu etti. Fenerbahçe sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılırken, misafir takım Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Marius Sumudica'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Rumen çalıştırıcı yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çevirdi.


RUMEN HOCADAN MAĞLUBİYET SONRASI DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, 'Zor bir maçtı. Güçlü bir takıma karşı oynadık, bizden daha iyilerdi. Biz de elimizden gelenin en iyisini denedik. Onlar bizden bir gün daha fazla dinlendi. Sürekli 11-12 oyuncuyla oynadığınız zaman, 48 saat sonra o takımın toparlanması zor oluyor. Daha fazla konuşmak istemiyorum, ağlıyormuş gibi olmayayım. Takımımız, Fenerbahçe ile karşılaştırılamaz.' şeklinde açıklamalara yer verdi. Rumen hocanın yaptığı bu açıklamalar sosyal medyada gündem olan konulardan birisi haline geldi.

AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Marius Sumudica'nın maçın ardından yaptığı açıklamalar gündem oldu. Sumudica'nın söylediği sözler gerek Fenerbahçe ve Yeni Malatyaspor taraftarları gerek diğer futbolseverler tarafından yoğun ilgi çekti. Rumen hocanın yaptığı açıklamalar sosyal medyanın da gündemine oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal