Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica Basın Toplantısında Rahat Durmadı!

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynadıkları Konyaspor maçında aldıkları 0-0'lık beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.

07.12.2021-14:19 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-14:56)

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasının kapanış karşılaşmasında Yeni Malatyaspor deplasmanda oynadığı zorlu Konyaspor karşılaşmasında sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılarak önemli bir puan kazandı.

RUMEN TEKNİK ADAM YİNE RAHAT DURMADI

Karşılaşmanın ardından Rumen teknik adam Marius Sumudica kendine has tarzıyla düzenlediği basın toplantısında bir kez daha gündem olmayı başardı.

MARİUS SUMUDİCA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Konyaspor'a karşı aldıkları 0-0'lık beraberliğin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

OCAK AYINDAN İTİBAREN YENİ BİR TAKIM OLACAK...

Bu sezon henüz evde kaybetmediler. Taktik olarak onları kapattık. Hiç büyük şans vermedik. Kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum. Bu hafta içi yaptığımız hazırlıkları birebir uyguladılar. Konyaspor'u çok iyi analiz ettik. Son iki maçta da gol yemedik. Bir alt lige düşmeme mücadelesi veren ve baskı altında bir takım için alınan puanlar ve gol yememek çok önemli. Ocak ayından itibaren Malatyaspor'un başka bir yüzünü göreceksiniz. Minimum 6-7 transfer yapacağız. Tabii sahip olduğum oyunculardan da çok mutluyum. Bugün altın değerinde bir puan aldık.

GAZETECİNİN SAVUNMA AĞIRLIKLI OYNADIKLARINI SÖYLEMELERİ ÜZERİNE

Benim görüşüm böyle değil. Benim takımım çok iyi oynadı ve bir puan aldı. Bazen bir puanla küme düşmezsiniz, bazen de şampiyon olursunuz. Seni Malatya'ya davet ediyorum. Takımla beraber antrenman yapmanızı istiyorum. 10 oyuncum 20 yaşın altında. Ben de size soru sormak istiyorum. Neden Sumudica her maç maksimum 1-2 oyuncu değişikliği yapıyor? Futbolu daha fazla öğrenmelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal