Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı Antalyaspor Maçında Aldıkları Galibiyet Hakkında Konuştu!

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynadıkları Antalyaspor maçında aldıkları galibiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

07.12.2021-13:44 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-13:44) Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı Antalyaspor Maçında Aldıkları Galibiyet Hakkında Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kayserispor kendi sahasında 9 kişi kaldığı mücadelede ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor ile karşı karşıya geldiği mücadelede sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

9 KİŞİ KALIP ANTALYASPOR'U MAĞLUP ETTİLER

Kayserispor'un aldığı kritik galibiyet takımın alt sıralardan kurtulması adına büyük bir önem taşırken Başkan Berna Gözbaşı, 9 kişiyle aldıkları galibiyetin tarihi bir sonuç olduğunun altını çizdi.

BERNA GÖZBAŞI'NDAN AÇIKLAMALAR

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Antalyaspor maçında aldıkları galibiyet ile ilgili olarak ;

' Antalyaspor maçı bizim çok önemliydi. Tüm teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyorum. Böylesi önemli bir maçta 9 kişi kalmamıza rağmen muhteşem mücadele veren oyuncularımızın her birini anlından öpüyorum. Bizim için ligdeki yerimiz açısından çok önemli bir maçtı. Bana göre 9 kişiyle tarihe geçen bir maçtı. İkinci yarı benim için çok zor geçti. 9 kişi kaldıktan sonra inanın maçı izleyemedim heyecandan. Eksik kalmamıza rağmen sahada oyunların yerini destek ile dolduran taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki haftalarda taraftarımızdan stadyumu daha fazla doldurmalarını bekliyorum. Biz taraftarımızla varız ve onlarla birlikte 3 puanı aldık. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal