06.10.2021-17:03 (Son Güncelleme:06.10.2021-17:03)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktör İrfan Buz ile yollarını ayrımasının ardından yeni teknik direktörünü buldu.



2

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör İrfan Buz ile karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak yollarını ayırdı.



3

Yönetim Teknik Direktör İrfan Buz ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük koltuğu için çeşitli isimler ile görüşmeye başlamıştı.



4

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Adana Demirspor'da görev alan Teknik Direktör Samet Aybaba, takımın Süper Lig'e yükselme sürecinde büyük bir katkı sağlamıştı. Ardından takımın Süper Lig'e yükselmesinin ardından oldukça başarılı bir transfer dönemi geçirilmesi ile birlikte Adana Demirspor'un ligdeki hedefleri yükselmeye başlamıştı.



5

Kadroya katılan yıldız futbolcular Mario Balotelli ve Younes Belhanda ile problemler yaşayan Teknik Direktör Samet Aybaba, Adana Demirspor yönetimi ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Adana ekibi ile yollarını ayırmıştı.



6

Adana Demirspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Samet Aybaba'nın Yeni Malatyaspor ile görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.



7

Yeni Malatyaspor yönetimi ile tecrübeli teknik adam Samet Aybaba arasında gerçekleştirilen görüşmelerin oldukça olumlu yönde ilerlediği öğrenilirken başarılı teknik adam ile prensipte anlaşma sağlandığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR