06.10.2021-15:52 (Son Güncelleme:03.12.2021-16:18)


1

Takımın başına gelen Emre Belözoğlu mesaisine çok hızlı bir şekilde başladı. Teknik adam ilk transfer için kolları sıvadı. Emre Belözoğlu'nun, Fenerbahçe'den sürpriz bir ismi kadroya katmak için harekete geçtiği öğrenildi.



2

Başakşehir'in yeni teknik adamı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de sezon başı kadro kalan Sinan Gümüş için harekete geçti. Emre Belözoğlu'nun, Sinan Gümüş'ün transferine önem verdiği aktarılıyor. Bu anlamda Başakşehir futbolcuyla hızlı bir şekilde temasa geçti. Sinan Gümüş'ün de bu transfere çok sıcak baktığı aktarılıyor.



3

Emre Belözoğlu futbolcunun transferi için Sinan Gümüş'ün transferi konusunda Göksel Gümüşdağ ile önemli bir toplantı yaptı. Göksel Gümüşdağ'ın onayını alan Emre Belözoğlu, Sinan Gümüş ile iletişime geçti.



4

İstanbul'dan ayrılmak istemeyen Sinan Gümüş'ün de Başakşehir'e transfer olmaya sıcak baktığı aktarılıyor. Sezon başında kadro dışı kalan Sinan Gümüş'ün artık futbol oynamak istediği ve İstanbul'dan ayrılmamak içinde Başakşehir'e çok sıcak baktığı belirtildi.



5

Futbolcunun Başakşehir'e transferi ile ilgili yakın zamanda çok sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Kısa zaman içerisinde transferin netlik kazanması bekleniyor.



6

Emre Belözoğlu, Sinan Gümüş transferinin yanı sıra başka transferlerle de takımın ligde başarılı bir sonuç elde etmesi adına yoğun bir mesai harcıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR