23.12.2021-20:10 (Son Güncelleme:23.12.2021-20:30)


1

Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile Kayserispor'un oynadığı ve 2-2 berabere biten maç sonrası Yeni Malatyaspor başkanı sahay girere hakem Hüseyin Göçek'e saldırdı.



2

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Kayserispor ile uzatma dakikalarında yediği golle 2-2 berabere kaldı.



3

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor ile Kayserispor'un, oynadığı maç sonrası sinirler gerildi. Ev sahibi takım Yeni Malatyaspor'un 2-0 öne geçtiği mücadelede uzatma dakikalarında yenilen gol sonrası maç 2-2 berabere bitti ve üst üste 8. maçında da galibiyet alamadı. Maçın ardından ise Yeni Malatyaspor'un Başkanı Adil Gevrek'den çok konuşulacak hareket geldi. Adil Gevrek maç sonunda sahaya girerek maçın hakemi Hüseyin Göçek'e yöneldi.



4

Oynanan karşılaşmada maç sonunda sinirler gerilirken Yeni Malatyaspor'un başkanı Adil Gevrek, sahaya girerek maçın hakemi olan Hüseyin Göçek'in üzerine yürüyerek saldırı girişiminde bulundu. Futbolcular Adil Gevrek'i zor engellerken hakemlerin çevik kuvvet koridorunda sahada beklediği aktarıldı. Yaşanan olaylar Türk futbolunun gündemine bomba gibi düştü.



5

Başkan Adil Gevrek sahadan ayrılmazken, karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek beraberindeki yan hakemlerle birlikte saha içerisinden polisler eşliğinde çıkarıldı. Yeni Malatyaspor taraftarlar ise yönetime tepki gösterdiler.



6

Oynanan maç ile ilgili sıcak gelişmeler yakından takip ediliyor. Ayrıca karşılaşma sonrası Yeni Malatyasporlu futbolculardan maçın hakemi Hüseyin Göçek'e yönelik ağır eleştiriler geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR