23.12.2021-17:27 (Son Güncelleme:23.12.2021-17:39)


1

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın yer aldığı grubu 3. sırada bitiren Marsilya, gözüne sarı kırmızılıların genç yeteneği Bartuğ Elmaz'ı kestirdi.



2

Avrupa'da yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek olan Marsilya ile ilgili dikkat çeken gelişmeler geliyor. Marsilya'nın, Galatasaray'ın genç yıldızı Bartuğ Elmaz'ı transfer etmek istediği öğrenildi.



3

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç futbolcusu Bartuğ Elmaz ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Genç futbolcu gösterdiği etkili performansla Avrupa'da önemli takımların transfer listesine girmeyi başardı.



4

Genç yetenek ile son olarak Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi olan Marsilya'nın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Fransız ekibinin 18 yaşındaki genç futbolcuyu mutlak transfer etmek istediği ve bu anlamda sarı kırmızılılarl yakın temasa geçtiği öğrenildi. Bartuğ Elmaz'ın bu noktada Fransız ekibi Marsilya'ya transferiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



5

Galatasaray'ın 18 yaşındaki orta saha futbolcusu Bartuğ Elmaz, bu sezon Galatasaray U19 takımıyla çıktığı 7 karşılaşmada 3 gol kaydederken, UEFA Avrupa Ligi'nde kazanılan Marsilya maçında ise 1 dakika görev almştı. Genç yetenek ana mevkisi olarak önlibero pozisyonunda oynuyor.



6

Ayrıca merkez orta saha pozisyonunda da görev almakta. Futbolcuyla Marsilya dışında, Avrupa'daki pek çok önemli takımın da ilgilendiği aktarılmakta. Bartuğ Elmaz'ın bu anlamda geleceği büyük merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR