24.12.2021-10:27 (Son Güncelleme:24.12.2021-11:45)


1

Süper Lig'in 18. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Yukatel Kayserispor karşı karşıya geldi. 2-2'lik beraberlikle sona eren karşılaşmanın ardından Yeni Malatyasporlu Sadık Çiftpınar, hakemlere yönelik olarak sert açıklamalarda bulundu.



2

Süper Lig'de 18. haftada Yeni Malatyaspor ile Kayserispor arasında oynanan maçın yankıları devam ediyor.



3

Karşılaşmada yaşanan olaylar gündemi sallarken, maçın sonrasından Yeni Malatyasporlu Sadık Çiftpınar'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Sadık Çiftpınar maç sonrasında yaptığı açıklamalarla resmen hakeme ateş püskürdü.



4

Sadık Çiftpınar karşılaşma sonrasında hakemlere resmen ateş püskürdü. Futbolcu maçta verilen kararlara itiraz ederken yaptığı açıklamada, 'Yazıklar olsundan başka bir şey demiyorum. Bunlar, buralara gelip üst düzey hakemlik yapıyor. Yazıklar olsun. Hakkımı helal etmiyorum. Takım arkadaşlarımın tüm ter damlaları haram zıkkım olsun.'



5

'Ben 70 metreden takılan çelmeyi görüyorum. Kulübeden Gökhan Sazdağı kardeşim geliyor maçtan sonra "Haklısın, penaltı diyor." Ancak bunlar, içeride 3 tane, burada 4 tane hakemler, görmüyorlar. Bir emek bu kadar kolay çalınmaz. "Bunlar, buralara gelip üst düzey hakemlik yapıyor. Yazıklar olsun. Hakkımı helal etmiyorum. Takım arkadaşlarımın tüm ter damlaları haram zıkkım olsun.' şeklinde açıklamalarına son verdi.



6

Yeni Malatyaspor'un defans futbolcusu Sadık Çiftpınar'ın hakeme yönelik olarak söylediği sözler Türk futbolunun gündemine adeta bomba gibi düştü. Futbolcunun yaptığı açıklamalar gerek sosyal medyada gerek normal medyada çok büyük yankı uyandırdı. Sadık Çiftpınar'ın yaptığı açıklamalar ülkede büyük gündem oldu. Olaylı maç geride kalırken maçın yankıları bir süre daha devam edeceğe benziyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR