23.01.2022-15:38 (Son Güncelleme:23.01.2022-15:38)


1

Yeni Malatyaspor arka arkaya transfer yapmaya devam ediyor. Son olarak ülkemizde bir dönem Trabzonspor forması giyen futbolcuyla imzalar atıldı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Marius Sumudica'nın yoğun isteği üzerine yönetim transfer yapmaya devam ediyor.



3

Ligde kalabilmek adına kalan haftalarda iyi bir puan ortalaması yakalaması gereken Yeni Malatyaspor, ara transfer döneminde yaptığı hamlelerle dikkatleri üzerine çekti.



4

Transfer döenminin açıldığı günden bu yana Dicko, Kenan Özer, Zeffane, Donsah gibi isimleri kadrosuna katan Yeni Malatyaspor son olarak ülkemizde bir dönem Trabzonspor ve Fatih Karagümrük formaları giyen Gaston Campi ile anlaşma sağladı.



5

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada, eski Trabzonsporlu futbolcu Gaston Campi'nin transferiyle ilgili olarak ;



6

' Kulübümüz, son olarak Portekiz Süper Ligi ekiplerinden FC Arouca’da forma giyen stoper Gaston Campi ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Gaston Campi’ye hoş geldin diyor, şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz. ' ifadelerine yer verilerek transfer resmen açıklandı.



7

Gaston Campi, Trabzonspor'a 2019-2020 sezonunda Arjantin Ligi ekiplerinden Estudiantes'ten 800.000 euro bonservis ücreti ile birlikte transfer olmuştu. Bordo mavili formayla toplamda 39 karşılaşmada süre alan Gaston Campi, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik bir katkı sağladı. Ayrıca Campi, Trabzonspor formasıyla Türkiye macerasında 1 Türkiye Kupası kazandı.



8

Yeni Malatyaspor'da Gaston Campi transferini Teknik Direktör Marius Sumudica'nın çok istediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR