23.01.2022-11:35 (Son Güncelleme:24.01.2022-17:36)


1

Spor yorumcusu eski Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından Önder Karaveli'nin kadro seçimi hakkında şaşırtıcı yorumlarda bulundu.



2

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Önder Karaveli'nin kadro seçimi çok konuşulmuştu.



3

Önder Karaveli'nin karşılaşmaya Kenan Karaman ile başlaması ve Kenan'ın haftalardır devam eden kötü oyunu özellikle siyah beyazlı taraftarlardan büyük tepki topladı.



4

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli'nin kadro seçimleri hakkında çok konuşulan açıklamalarda bulunan eski Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, yapmış olduğu açıklamalarla büyük bir ses getirdi.



5

Nihat Kahveci, Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli'nin kadro seçimleri hakkında yaptığı açıklamalarda ;



6

Nihat Kahveci : Şöyle bir sıkıntı var, Kenan Karaman. Bugün neden oynadı? Sevgili Önder hocayı geldiği günden beri hep takdir ediyoruz, hepsini de hak ediyor. Ama bugün ki Kenan Karaman seçimini ben şahsen anlayamadım.



7

Nihat Kahveci : Kendi kararı değilse de sıkıntı derim, bir teknik direktör kendi karar vermeli. Yani bugün Güven oynayabilirdi, Larin oynayabilirdi en son Kenan oynardı. Kenan da fırsat geldi, hadi bir gol at bir şey yap.



8

Nihat Kahveci : Bütün pozisyonları harcadı yine maalesef. Artık melekelerini kaybetmiş enteresan böyle bir gergin, top kontrol etme ve koordinasyon, çabukluk konusunda bir sıkıntı var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR