24.12.2021-13:02 (Son Güncelleme:24.12.2021-13:42)


1

Yeni Malatyaspor'un başkanı Ail Gevrek, Kayserispor maçında sahaya girdiği ve Hüseyin Göçek ile ilgili yaşadığı olaylar hakkında konuştu



2

Süper Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Kaysersipor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından yaşanan olaylar ise gündeme bomba gibi düştü.



3

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in maç sonrasında karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'e gösterdiği tepki ise çok konuşuluyor. Yaşanan olaylarla ilgili Adil Gevrek'ten açıklamalar geldi. Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek'in yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.



4

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, karşılaşma sonrasında Hüseyin Göçek'in üzerine yürümüştü. Yaşanan olaylar gündemi sarsarken Adil Gevrek'ten olayla ilgili açıklamalar geldi. Adil Gevrek yaptığı açıklamada, 'Benim oraya gitme sebebim, sadece ve sadece haksızlığa ve adaletsizliğe karşı tepkimi ortaya koymak. Oraya hakemi dövmeye gitmedim. Öyle bir amacım olsa zaten yapardım. Ama asla öyle bir amacım yoktu.'



5

'Sadece bu maç değil hakem hataları sürekli oluyor ve sesimizi ancak bu şekilde duyurabiliyoruz. Ben oraya sadece haksızlığa karşı durmak için gittim.' şeklinde açıklamalarda bulundu.



6

Yeni Malatyaspor - Kayserispor mücadelesinde yaşanan olaylar gerek yurt içi basında gerek yurt dışında büyük yankı uyandırdı. Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek'in maç sonrasında maçın hakemi Hüseyin Göçek'e doğru yönelmesi yeşil sahalarda ender görülen olaylardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Karşılaşma sonrasında Adil Gevrek'in yanı sıra Yeni Malatyasporlu futbolcular da maçın hakemi ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundular.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR