Yeni İmajıyla Kendini Baştan Yaratan Buse Varol'a Eşi Alişan Sessiz Kalamadı!

Ünlü oyuncu Buse Varol'un sosyal medyada paylaştığını fotoğrafına eşi Alişan'dan yanıt gecikmedi. İşte habere ilişkin o detaylar...

24.02.2022-14:31 - (Son Güncelleme: 24.02.2022-14:31) Yeni İmajıyla Kendini Baştan Yaratan Buse Varol'a Eşi Alişan Sessiz Kalamadı!

Yer aldığı projelerde göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu Buse Varol, Alişan'la evlendikten sonra uzun bir sürede ekranlarda yer almamıştı. Son zamanlarda yeniden bir projeyle ekranlara döneceği konuşulan ünlü oyuncu, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla sosyal medyaya ve magazin gündemine damgasını vurmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı Alişan'la büyük bir aşkla evlenen ve son birkaç aydır aralarının bozuk olduğu bilinen çiftin boşanacakları yönünde yapılan haberler gün geçtikçe artıyor. Başarılı şarkıcı ve eşi Buse Varol hakkında çıkan bu haberleri kesin bir dille yalanlayıp ''Çözeceğiz'' dese de, ünlü çiftin sosyal medya paylaşımları ikilinin geri dönülemez bir yolda olduklarına dair iddialarını gündeme getirdi. 

ALİŞAN: ALIŞTIK ARTIK YAPACAK BİR ŞEY YOK

Son zamanlarda sık sık ayrılacakları konuşulan Buse Varol ve Alişan çifti, ne yapsa olay olmaya devam ediyor. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ve çocuklarının doğumundan sonra oldukça fazla kilo veren Varol, bu kez saçlarını değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde saatlerce kuaförde kalan ünlü oyuncu, kısa saçlarına kaynak taktırarak uzattı ve kumral tonlardaki saçlarını da siyaha boyattı. Ünlü oyuncunun bu değişimi sosyal medyadaki kullanıcıları ikiye bölerken, aralarının bozuk olduğu konuşulan eşi Alişan'dan da konuya ilişkin ilk yorum geldi. Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından yeğenlerini hiç yalnız bırakmayan Alişan, yine yeğenini gezdirirken bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü şarkıcı eşinin yeni imajına ise; ''Baştan beri yapıyordu bunu. Uzun, kısa, kıvırcık, siyah, sarı... Alıştık artık, yapacak bir şey yok'' ifadelerini kullandı. 

buse varol

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal