Yeni Honda Civic Hatchback 2022 Manuel Şanzıman ile Geliyor

Japon otomobil üreticisi Honda, 23 Haziran'da yapacağı dünya lansmanı öncesi yeni 2022 Honda Civic Hatchback modelinin karanlık bir fotoğrafını paylaştı.

10.06.2021-10:14 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-10:14) Yeni Honda Civic Hatchback 2022 Manuel Şanzıman ile Geliyor

Geçtiğimiz aylarda gün yüzüne çıkan yeni nesil Honda Civic Sedan modelinin ardından Hatchback modelin tasarım çizgileri paylaşıldı. 23 Haziran'da tanıtılacak olan yeni Civic Hatchback'in ABD'de üretileceği de açıklandı.

Honda, tanıtım öncesinde yeni 2020 Civic Hatchback'in gövde tasarımı hakkında ipucu veren bir görsel paylaştı. Bu görselde otomobilin yandan silüetini görebiliyoruz. Detaylar çok belli olmasa da güncel nesildeki geriye doğru yükselen omuz çizgisinin yeni Civic Hatchback'te daha düz bir biçimde ilerlediği görülüyor. Ayrıca, yeni sedan modelde olduğu gibi, hatchback modelde de artık arka cam üzerinde spoyler kullanılmıyor.

Yeni Honda Civic Hatchback 2022

Yeni 2022 Honda Civic Hatchback, çok ufak farklılıklar harici genel olarak sedan kardeşiyle aynı ön tasarımı paylaşacak. Arka tarafta ise yapısı gereği itibariyle daha farklı bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Üretimi Indiana eyaletindeki Greensburg tesisinde yapılacak olan yeni hatchback model sedan kardeşiyle aynı konsol tasarımını ve teknolojilerini paylaşacak.

6 İLERİ MANUEL ŞANZIMAN İLE GELECEK

Honda Civic Hatchback'teki motor seçenekleri ve sedan ile aynı olup olmadığı belli değil, ancak hatchback gövde tipinde 180 beygirlik 1.5 litre turbo ünitenin yer alması bekleniyor.

Sedan versiyondaki motorlar standart olarak otomatik şanzıman olan CVT kombinasyonuyla geliyor. Honda'nın belirttiğine göre, yeni Civic Hatchback'te 6 ileri manuel şanzıman da yer alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal