15.11.2021-13:59 (Son Güncelleme:03.12.2021-11:39)


1

AMAZON'DAN YENİ GAME OF THRONES

AMAZON'DAN YENİ GAME OF THRONES

Dünyanın en büyük e ticaret firması Amazon, 3 senedir Türkiye'de internet televizyonculuğu hizmeti veriyor. Netflix'in en büyük rakibi olan Amazon Prime, çıkarttığı diziler ve ucuz fiyatıyla büyük bir kullanıcısı kitlesi oluşturmuş durumda. Amazon yeni Game of Thrones yaratmak için çıkardığı paraysa dillere destan. Aktarılan bilgilere göre bölüm başı 10 milyon dolar harcanmış. Sezonluk 150 milyona yakın para harcandığı tahmin ediliyor.



2

ZAMAN ÇARKI BÖLÜMLERİ HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

ZAMAN ÇARKI BÖLÜMLERİ HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Robert Jordan'ın uzun soluklu dizisi Zaman Çarkı, 19 Kasım'da Amazon Prime'da yayınlandı. İlk sezonu başlamadan ikinci sezon onayını alan Zaman Çarkı'nın kitapları, okuyucular tarafından Game of Thrones'n kitaplarından çok daha iyi olarak değerlendiriliyor. Zaman Çarkı bölümleri her Cuma yayınlanıyor.



3

Dizi çekilirken önceki stüdyolar yetmemiş, Amazon yerine daha büyük bir stüdyo inşa etmiş. Yaratılacak evren için kocaman bir stüdyo ve dışarıdan ses geçirmeyecek duvarlar inşa edildi.



4

ZAMAN ÇARKI OYUNCULARI

ZAMAN ÇARKI OYUNCULARI

Rosemund Pike'ın başrolde olduğu Zaman Çarkı; Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins, Madeleine Madden, Michael McElhatton, Álvaro Morte, Maria Doyle Kennedy, Priyanka Bose, Daryl McCormack, Sophie Okonedo, Clare Perkins, Kae Alexander ve Barney Harris kadrosuyla izleyicilerin karşısına gelecek.



5

ZAMAN ÇARKI KONUSU

ZAMAN ÇARKI KONUSU

Aes Sedai adındaki, sadece kadınlardan oluşan gizemli bir grubun üyesi Moiraine'in Two Rivers isimli küçük bir kasabada yaşayan beş genç erkek ve bir kadının yolculuk hikayesini anlatıyor.



6

Game of Thrones'un vahşet ve kaba kuvveti yerine Zaman Çarkı'nda büyü daha yoğun. Zaman Çarkı 19 Kasım'da yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR