Yeni doğum yapan Seray Sever gözyaşları içinde anlattı: ‘Alya şu anda kuvözde’

Geçtiğimiz aylarda ikizleri Sofia ve Alya’yı kucağına alan Seray Sever, doğum sonrası ilk kez televizyon programına katıldı. Sever, zorlu doğum sürecinden bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

08.06.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-15:54) Yeni doğum yapan Seray Sever gözyaşları içinde anlattı: ‘Alya şu anda kuvözde’

Kendisinden 10 yaş küçük Eray Sürünbül’le 2018 yılında nikah masasına oturan Seray Sever, Nisan ayında  ikizleri Sofia ve Alya’yı kucağına almıştı. Doğum yaptıktan sonra ilk defa televizyon programına katılan Seray Sever, yaşadığı zorlu süreçten bahsetti. 

"Gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarıma"

2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sümbülle evlenen 49 yaşındaki Seray Sever, uzun bir süre tüp bebek tedavisi gördükten sonra hamile kaldı. O zorlu günlere dair açıklama yapan Sever, "Çok emek verdik, çabaladık. Tam annemin hamile kaldığı yaşta hamile kaldım. Çok dua ettik, Allah da nasip etti. Bizimkisi planlı bir süreçti, Allah dualarımızı kabul etti. Hep ikiz bebek istiyordum. Allah gönlümüze göre verdi" ifadelerini kullanmıştı.

"İkizler 34'üncü haftada doğdular"

Tüp bebek tedavisi sonrasında nisan ayında ikizlerini kucağına alan ancak hastane süreci hala devam eden Seray Sever, ‘’Çok şükür iyiyiz. Operasyon zorluydu. Doktorum ve doğum koçum beni çok güzel yönetti. Hastane sürecimiz devam ediyor, toparlanmaya çalışıyoruz. Bir hafta kadar daha buradayız. Çünkü zorlu bir operasyondu, 34’üncü haftada doğdular. Bebişlerin ideal kilolarına gelmelerini bekliyoruz. Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde ama durumu çok iyi. Biraz daha kilo almasını bekliyoruz’’ dedi. 

Seray Sever ve bebekleri

25 kişilik ekiple doğuma girdim

Hamileliğinin son aylarında babası Tamer Sever’i kaybeden ünlü sanatçı, hastaneye gözyaşları içinde gittiğini belirterek, "Hasteneye gittiğimde 25 kişilik ekip beni bekliyordu. İlk önce kendim için bir adak diledim, adağa çok inanıyorum. Sonra boş verdim, tamamen teslim oldum. 'Gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarımın yanına' dedim" ifadelerini kullandı.

Babasının vefatı sonrasında oldukça zor günler geçirdiğini ancak o dönemlerde bebeklerinin kendisini koruduğunu ifade eden Sever, "Yıkıldığım anlarda çocuklar daha çok hareketlendi. Babamı yoğun bakıma yatırdığım gün, kızlarım ilk tekmelerini attılar" şeklinde konuştu.

‘Birbirlerine benzemiyorlar’

Her fırsatta nazardan korktuğunu dile getiren Seray Sever, bebeklerin kime benzediği sorusuna,"Sofia'yı babama benzetiyorum. Alya da Eray'ın tarafına benziyor. Tek yumurta ikizi değiller zaten birbirlerine benzemiyorlar" cevabını verdi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal