Yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor: Aşıklar Bayramı ne zaman yayınlanacak 2022? Netflix Aşıklar Bayramı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Netflix’te yakında yayınlanacak olan Aşıklar Bayramı filminden yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Peki Aşıklar Bayramı ne zaman yayınlanacak 2022? Netflix Aşıklar Bayramı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte film hakkındaki detaylar...

09.08.2022-09:55 - (Son Güncelleme: 09.08.2022-09:55) Yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor: Aşıklar Bayramı ne zaman yayınlanacak 2022? Netflix Aşıklar Bayramı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde olacağı Aşıklar Bayramı filmi yakında dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanacak. İlk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Aşıklar Bayramı filmi hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Film severler Aşıklar Bayramı filminin yayın tarihini, konusunu, oyuncularını ve pek çok farklı detayını öğrenmek için internete yöneldi. Peki Aşıklar Bayramı ne zaman yayınlanacak 2022? Netflix Aşıklar Bayramı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Aşıklar Bayramı ne zaman yayınlanacak 2022?

Netflix’in yeni yapımı Aşıklar Bayramı 2 Eylül 2022 tarihinde dünya ile aynı anda platformda yayınlanmaya başlayacak. 

Aşıklar Bayramı

Netflix Aşıklar Bayramı filmi konusu nedir?

Avukat Yusuf (Kıvanç Tatlıtuğ) ile saz âşığı babası Heves Ali (Settar Tanrıöğen)'nin yolu, 25 yıllık ayrılıktan sonra çıktıkları uzun ve belki de son yolculukta kesişir. 

Kemal Varol’un ödül almış aynı isimli kitabından uyarlanan Aşıklar Bayramı filminin yönetmenlik ve senaristlik görevini Özcan Alper üstleniyor. 

Netflix Aşıklar Bayramı filmi oyuncuları kimler?

Aşıklar Bayramı filminin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal