Yengeç Burcu Özellikleri

Yengeç, burçlar kuşağının dördüncü burcudur. Su grubundan sayılmaktadır. Bu onların hayat dolu olan maddeye bağlılığını en iyi açıklayacak durumdur.Peki, yengeç burcu özellikleri nelerdir? Olumlu, olumsuz yanları nelerdir? İşte tüm sorularının yanıtları haberimizde saklı...

16.04.2018-09:19 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-08:47) Yengeç Burcu Özellikleri

Yengeç, burçlar kuşağının dördüncü burcudur. Su grubundan sayılmaktadır. Bu onların hayat dolu olan maddeye bağlılığını en iyi açıklayacak durumdur.Peki, yengeç burcu özellikleri nelerdir? Olumlu, olumsuz yanları nelerdir? İşte tüm sorularının yanıtları haberimizde saklı...

Yengeç burcunun yönetici gezegeni Ay'dır. Simgesi burcunun adı olan yengeç canlısıdır. Değişken niteliktedir. Dişi burçtur ve Negatif, su grubuna bağlıdır. Uğurlu sayısı; 2, uğurlu rengi; Eflatun, uğurlu taşı; inci'dir Ev, aile ve yakın ilişkiler ile ilişkilendirilen, dördüncü evi temsil eder.

YENGEÇ BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ

Yengeç burcu insanları olumlu ya da olumuz durumlara ani tepkiler verir. Özellikle bu tarz davranışları ile tanınırlar. Dışarıdan kolay kolay kimsenin fark edemediği, kendini korumak adına ördüğü duvarları vardır. Aslında bu duvarın arkasında son derece duygusal, hassas ve ılımlı bir karakter yatar. Ördükleri duvar ancak karşısındaki insana güvendiğinde yıkılır. Yengeç burcunun insanlara güvenmesi oldukça zordur. Yine de Yengeç burcunun güvenini kazanan insanın asla sırtı yere gelmeyecektir. Kırıcı değildir, karşısındaki insanın kalbini kırmaktan hoşlanmaz. Moralleri bozulduğu zaman onları toplamak oldukça zordur.

YENGEÇ BURCU İŞ HAYATI
Yengeç burcu iş hayatı Yengeç burcu için maddiyat oldukça önemlidir. Paranın gücünden ve öneminden bir haber değildir. Aslında paraya kendilerinin ve ailesinin güveni olarak ihtiyaç duyar. Bu konuda her zaman dikkatli olur. İş hayatında da bu durum değişmez. Güvenli bir şekilde iş hayatında yükselmek ve başarılı olmak ister. Risk almak ona göre değildir.

YENGEÇ BURCU AŞK HAYATI

Yengeç burcu insanları aşk hayatlarında son derece tutkuludur ve aslında onların, aşka aşık olduklarını bile söylenebilir. Aşk hayatlarına çok fazla değer verirler. Sevdikleri kişiye, deyim yerindeyse taparlar. Varolan tüm enerjilerini aşk hayatları için harcar ve sevdiği kişinin uydusu haline gelebilirler.

YENGEÇ BURCU OLUMLU YANLARI
Yengeç burcunun olumlu özellikleri arasında; güvenilir olması en dikkat çekici özelliğidir. Duyarlı, duygusal ve destekleyici bir kişiliğe sahiptir. İyi yürekli yapıları vardır. Tutumlu olmasını bilir. Ailesi onlar için çok önemlidir. Sabırlı ve sevimli insanlardır. Anaç ve dikkatlidir. Tüm bunlar Yengeç burcunun olumlu olan, belirgin özellikleri arasında bulunur.

YENGEÇ BURCU OLUMSUZ YANLARI

Yengeç burcunun olumsuz özellikleri arasında; sürekli değişken olması, kendilerine acıyan bir kişiliğe sahip olması, zor bağışlayan olması ve bağımlı olması en dikkat çekici olumsuz özellikleridir. Her olaya karışması, sürekli denetlemeye ihtiyacında olması, aşırı duygusal olması ve ketum olması diğer olumsuz özellikleri arasında bulur.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal