Kova Burcu Özellikleri

Bir kova burcu kolay yetişmiyor, kendinden taviz vermektense vazgeçmeyi tercih eder kova burçları.Peki, kova burcu özellikleri neler? olumlu, olumsuz yönleri neler? Kova burcu iş hayatı, aşk hayatı tüm merak edilenler haberimizin detayında saklı...

14.04.2018-18:08 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-18:09) Kova Burcu Özellikleri

Bir kova burcu kolay yetişmiyor, kendinden taviz  vermektense vazgeçmeyi tercih eder kova burçları.Peki, kova burcu özellikleri neler? olumlu, olumsuz yönleri neler? Kova burcu iş hayatı, aşk hayatı tüm merak edilenler haberimizin detayında saklı...

KOVA BURCU ÖZELLİKLERİ

Kova burcu tüm burçlar arasında en uyumsuz burç olarak düşünülmektedir. Deneyselliğin, özgünlüğün ve önsezinin burcudur Kova. Kova burcu insanları hem idealizmi hem de pragmatizmin değerlerini bir araya getirmeye çalışır. Havai davranışları olabilir ancak ayakları da her zaman yere basmasını iyi bilir. Bunu da kendilerine özgü bir şekilde yaparlar. Kova burcu insanları genellikle çevresindeki insanlara yardım etmek için hareket eder. Ayrıca özgürlüğüne de aşıktır.
Kova, hava grubunun burcudur. Ancak kimi zaman dışarıdan bakıldığında onun su grubundan olduğu düşünülebilir. Bunun nedeni ise güçlü önsezileridir. Duyguları ortada ve keskin önsezileri vardır. Oldukça zekidir. Enerjileri her zaman üst seviyededir.

Kova burcu akılcıdır. Bunun yanında hem sezgilerini hem de hayal dünyalarını kullanırlar. Bu özellikler bir araya geldiğinde Kovanın istediğine ulaşması çokta zor olmaz. Bu durum onlar için büyük avantajdır. Sürekli olarak yeni bilgiler edinmek, yeni bilgilerin sahibi olmak isterler. Ancak her öğrendiği bildiği direkt olarak kabullenmez. Öncelikle kendi içinde bir süzgeçten geçirir. Daha sonra fikir sahibi olur. 

Olumlu Özellikleri: Hümanist. Bağımsız. Dost. Mucit. Orijinalist. Reformist. Sadık. Vefalı. İdealist. Entelektüel. Yeniliğe meraklı. Değişikliği sever. Geçmişe bağlı.
Olumsuz Özellikleri: Umulmadık gariplikler. isyankarlık. Muhalif. Sabit fikirli. Gelenekleri zorlayıcı. Çılgın, tartışmaya meraklı. Dikkati çekmek ister. Çılgın. Kendini beğenmiş. Olmayacak hayaller.

KOVA BURCU İŞ HAYATI

Kova burcu insanları genellikle kendi işini kurmayı tercih ederler. Kendi işlerini yaparlarsa daima başarılı olabilirler. Parlak ve pratik zekaları ile bunu kolaylıkla başarabilirler. Kova burcu insanları parayı sever ancak paranın kendisine özgürlük getirdiğine inandığı için sevdiğini söylemek gerekir. Bu nedenle paraya ulaşma yolunda büyük çaba sarf edeceklerdir. İş hayatında başarıyı daima yakalayabilirler.

KOVA BURCU AŞK HAYATI

Kova burcu insanlarının aşk hayatı karşı konulamaz derecede güzeldir. İstedikleri kişiyi mutlaka elde ederler. Genel olarak kısa ilişki için birliktelik kurarlar ancak bu durum ilerleyen zamanlarda değişebilir. Aşk hayatlarında dolambaçlı davranmazlar, birlikte olmak istediği kişiye direkt olarak duygularını aktarırlar.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal