Aslan Burcu Özellikleri

Aslanların kuralları vardır, asla taviz vermezler.Peki Aslan burcu özellikler neler? Aslan burcunu etkilemenin yolları neler? Bu burcunun olumlu yönleri, olumsuz yönleri, neler? İşte aslan burcu hakkında tüm merak edilenler haberimizin detayında saklı...

14.04.2018-17:48 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-17:23) Aslan Burcu Özellikleri

Aslanların kuralları vardır, asla taviz vermezler.Peki Aslan  burcu özellikler neler? Aslan burcunu etkilemenin yolları neler? Bu burcunun olumlu yönleri, olumsuz yönleri, neler? İşte aslan burcu hakkında tüm merak edilenler haberimizin detayında saklı...

ASLAN BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ

Yönetici gezegeni Güneş, Grubu Ateş olan Aslan burcu, genel özellikleri bakımından hayat dolu, sevecen ve oldukça enerjiktir. Yerinde durmayı başaramaz, sürekli hareket halinde olmak ister. Son derece cazibeli kişilikleri vardır. Her konuda en önde, lider olmak ister. Işıl ışıl parlayan gözlere sahiptirler. Giyim konusunda yeteneklidirler ve fiziksel olarak son derece çekici özellikleri vardır. Aslan burcu son derece kibirli ve zaman zaman kendini beğenmiş olabilir. Çoğu zaman bencil davranışlar sergileyebilir ve bu konuda insanları sinir edebilir. Aslan burcu insanları daima değer verdikleri insanların yanında olur ve asla onları yalnız bırakmazlar. İnsanları güldürmeyi ve eğlendirmeyi bilirler. Espri yetenekleri üst düzeydir. Aslan burcu, genel olarak sağlık konusunda pek sıkıntı çekmez ancak, ruhsal dengelerine önem vermeleri gerekir.

Olumlu Yönleri: Yüce gönüllülük. Cömertlik. Yaratıcılık. Babalık. Fedakarlık. Üstünlük. Yaratıcılık. Neşe. İyi organizasyon. Açık zihin. 

Olumsuz Yönleri: Otorite. Diktatörlük. Zorbalık. Tantana. Züppelik. Tolerans göstermemek. Sabit fikirlilik. Kuvvet deliliği. Kendini beğenmişlik.

ASLAN BURCUNU ETKİLEMENİN YOLLARI

Aslan burcu insanlarını etkilemek istiyorsanız, öncelikle işinizin gerçekten zor olduğunu bilmelisiniz. Güçlü bir kişiliğiniz olmalı, ilgili ve cömert olmalısınız. Gözünüzün dışarıda olduğunu hissetmemeli. Maddi anlamda güçlü olmalısınız. Aslan burcunu etkilemek istiyorsanız, değerli olduğunu hissettirmelisiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal