Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Hoşlandığınız bir Yengeç burcu erkeği varsa, tam size göre bir haberimiz var! Yengeç erkeğinin özellikleri ve beğendiği kadınlar hakkında özel tüyolar sunuyoruz.İşte tüm merak edilenler haberimizde...

09.05.2018-16:40 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-16:21) Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Hoşlandığınız bir Yengeç burcu erkeği varsa, tam size göre bir haberimiz var! Yengeç erkeğinin özellikleri ve beğendiği kadınlar hakkında özel tüyolar sunuyoruz.İşte tüm merak edilenler haberimizde...

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ ÖZELLİKLERİ

Yengeç burcu Ay yöntemindedir. Su grubundandır. Zayıf yanları karamsar, kararsız, duygusal ve hassas olmalarıdır. Güçlü yanları ise; sadık, uyarlanabilir, aile odaklı ve empatik olmalarıdır. Tipik bir yengeç erkeği utangaç ve içe dönük olacaktır. Kendisi hakkında her şeyi paylaşmaz ve içinde sakladığı sırlar vardır. Kendini güvende hissedene kadar sırlarını açığa vurmayacaktır.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

En başından itibaren bir Yengeç erkeğini bulmaca çözer gibi çözmeniz gerekir. Ruh hali sürekli değiştiği için, günü gününe tutmayacaktır. Bir dakika önce çok üzgün olan Yengeç erkeği, birkaç dakika sonra oldukça mutlu olabilir. Ancak bu çift kişilikli anlamına gelmesin, sadece ruh hali biraz iniş çıkışlıdır.

Onun konforu kabuğuna çekilmektir. Kendini evinde, kabuğunda güvende hisseder. Eğer onunla gerçek anlamda bir iletişim kurmayı başarırsanız, sizi kabuğuna alacak ve en güvendiği yerde sizi de saklayacaktır. Ancak tıpkı bir deniz yengeci gibi, onu ürkütmemeniz ve her zaman sabırlı yaklaşmanız gerekecektir.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ NASIL AŞIK OLUR?

Onunla olmak istiyorsanız, onun kurallarını iyi anlamanız gerekir. Onunla oyun oynamayın, farklı yollara gitmeyin çünkü onun için karşısındaki kadına güvenebilmek çok önemlidir. Ona şefkat gösterin çünkü bir Yengeç erkeğinin kapısını açan anahtar sevgi ve şefkattir.

Onun için ailesi önce gelir. O sadık bir aile üyesidir. Duyguları çok derin olduğundan, sizin bazen bu yoğun duygu fırtınasından kendinizi korumanız gerekebilir. Ancak derinlerde çılgınca ve tahmin edilemez fırtınalı hayalleri olduğunu bilin fakat ortaya çıkarmak için çok uzun zaman ve güven gerekir.

YENGEÇ BVURCU ERKEĞİ NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR

Yengeç erkekelerinin hoşlandığı kadınlar Yengeç burcu erkeği sadık, huzur ve güven veren kadınlardan hoşlanır. Sonsuz sevgisini gösteren kadınlardan fazlaca hoşlanır. Bir kadınla tanıştığı zaman öncelikle bu özellikleri taşıyıp, taşımadığına bakar ve ona göre yakınlaşır. Bir kadının güzelliğinden etkilense bile kendisini huzurlu hissetmiyorsa asla yakınlaşmaz. Zor ve saldırgan kişilerden hoşlanmaz. Sözlerine değer veren kadınlardan hoşlanır, kendisinin yaptığı gibi. Kişisel bakımına özen gösteren kadınlardan hoşlanır. Tüm bu özellikleri taşımayan kadınlardan uzak durmayı tercih ederler.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal