11.04.2024-14:32 (Son Güncelleme:11.04.2024-14:32)


1

Sunuculuğunu üstlendiği yemek programında bir yarışmacının kalburabastı tatlısına verdiği büyük tepkiyle gündeme gelen Zuhal Topal'ın özel hayatı merak konusu oldu.



2

Bir kız çocuğu annesi Zuhal Topal meğer 16 senelik evliymiş. İşte Zuhal Topal'ın eşi...



3

Selena dizisinde 'Müdire' rolüyle hafızalara kazınan Zuhal Topal şimdilerde yemek programı sunuculuğu yapıyor. Sunucusu olduğu 'Zuhal Topal'la Yemekteyiz' programı geçtiğimiz günlerde yaşanan ilginç anlarla gündem oldu.



4

Kalburabastı tatlısına tiki olan yarışmacı Zeynep bir anda önce inleyip sonra titremeye başladı. O anlarda Zuhal Topal ve diğer yarışmacılar şaşkınlıklarını gizleyemedi Tatlıya karşı neden bu şekilde olduğunu anlatan yarışmacı, "Annem bu tatlıyı yaptıktan sonra yaptığı gecesi ben o tatlıyı yedim. Tatlıyı yedikten sonra kabus geçirdim. Kabusu tatlıyı yediğim için gördüğümü düşündüm. O tatlının böyle bir uğursuzluk getirdiğine inanıyorum" dedi.



5

Gördükleri karşısında şaşkına dönen Zuhal Topal ise "Tövbe yarabbim" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Bu olayın ardından gündeme gelen Zuhal Topal'ın özel hayatı da merak konusu oldu.



6

1 çocuk annesi Zuhal Topal'ın 16 senelik evli olduğunu duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr