11.04.2024-13:20 (Son Güncelleme:11.04.2024-17:02)


1

Televizyon dünyasının sempatik çiftlerinden olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk geçtiğimiz gün yakın bir arkadaşlarının doğum günü partisine katılım gösterdiler. Ünlü çiftin doğum günü tarzları sosyal medyanın diline düştü.



2

Son zamanlarda katıldıkları televizyon programlarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme oturan Türkiye'nin en ikonik çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir parti ile sosyal medyada büyük ses getirdi.



3

Yakın arkadaşlarının doğum günü partisine Arapların geleneksel kıyafetini andıran Kandura ile katılan Faik Öztürk, ilginç tarzının yanı sıra terlikleriyle de alay konusu oldu. Ünlü çift, sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu.



4

Safiye Soyman'ın gümüş aksesuarlar ile kullandığı nar çiçeği rengindeki elbisesi büyük beğeni toplarken Faik Öztürk'ün alışılmışın dışında görünümü dikkat çekti.



5

Davete Arapların geleneksel kıyafetini andıran Kandura ile katılan ünlü isim, röportajı sırasında altına giydiği terlikleri gösterdi. Beyaz kıyafetini pembe terlikleriyle kombinleyen ünlü isim kısa süre içerisinde yayılan fotoğrafları üzerine sosyal medyada adeta eleştiri yağmuruna tutuldu.



6

Ünlü çiftin görüntülerine "Abi o nasıl terlik", "Terlikler güzelmiş", "Terlikleri beğendim", "Faik Abi partiye hangi ülkeye gidiyorsun?" şeklinde binlerce yorum geldi.



7

Safiye Soyman ise röportaj görüntülerini "Gene Faik Bey'in şovları komiklikleri sürpriz kıyafetiyle şaşkına çevirdi bizi. Arkadaşımızın Umut Meleğimizin doğum gününde özel gecesinde." sözleriyle paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr