Yemek Yeme Becerisine Sahip Yeni Grogu Oyuncağı Geliyor

Hasbro, yeni Grogu oyuncağının Ekim ayında satışa çıkacağını açıkladı.

24.03.2021-09:50 - (Son Güncelleme: 24.03.2021-09:50) Yemek Yeme Becerisine Sahip Yeni Grogu Oyuncağı Geliyor

Star Wars The Mandalorian'ın sadece bir bölümünü bile izlediyseniz, Grogu'nun her zaman aç olduğunu biliyorsunuz. Daha önce Baby Yoda olarak bilinen küçük adam, nesli tükenmekte olan kurbağa yumurtalarında veya yeni ortaya çıkan örümceklerin arasında olsun, sürekli olarak atıştırır. Yakında, Grogu'nun iştahına uygun  animatronik bir oyuncak piyasaya çıkacak.

Bugün Hasbro, Ekim ayında 79,99 dolardan satışa çıkacak olan Galactic Snackin' Grogu'yu duyurdu. Onu bir kaşıkla besleyebilir, garip mavi kurabiyeleri yemesine izin verebilir veya ona sadece bir kase canlı kalamar verebilirsiniz. Başı belada olduğunda bile bir şeyler yeme eğilimi göz önüne alındığında, sınırlandırılmış seçenekler iyi görünüyor. Hasbro, Grogu'nun bir şeyi beğendiğinde veya bir şeyin "çöpe ait olması gerektiğinde" size bildireceğini söylüyor. Ayrıca bazı güçleri olan Grogu, Mandalorian'ın gemisinden çaldığı en sevdiği oyuncağı havaya kaldırabiliyor.

Bu aslında, geçen yıl çıkan uyuyup uyanabilen Grogu oyuncağını takip eden ikinci oyuncak olacak. Hasbro'nun kıdemli tasarım direktörü Vickie Stratford, "Atıştırma kavramı, tasarım ve geliştirme ekibimiz için tamamen yeni bir etkileşimli deneyim yaratmak için birçok eğlenceli fikre yol açtı." açıklamasında bulundu. Hasbro, oyuncağın bugünden itibaren yurt dışında ön sipariş verilebileceğini belirtti. Yeni Grogu oyuncağının Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal