Yemek Güzeldir program sunucusu İdil Yazar kimdir?

Yemek Güzeldir adlı programda müthiş yemekler yapılarak izleyenlerin ilgisini çeken İdil Yazar'ın kim olduğu oldukça merak edilmekte. Programın merak edilen sunucusu İdil Yazar ve hayatı.

09.04.2022-16:40 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-16:40) Yemek Güzeldir program sunucusu İdil Yazar kimdir?

İdil Yazar 1985 doğumludur ve şuan için 36 yaşındadır. Yazar'ın boyu 1.70 olarak belirtilmekte ve kilosu ise 55'dir. Bunun yanı sıra Yazar'ın burcu da yengeçtir.

İdil Yazar eğitim hayatı

İdil Yazar lise eğitimini Koç Lisesi'nde almıştır. Lise eğitiminin devamında ise üniversite eğitimini Amerika'da aldı. Amerika'da Babson Collage Girişimcilik ve Pazarlama Bölümü'nden mezun olmuş ve iki yıl okulu okuduğu yerde kalacak New York'ta bulunan büyük kozmetik şirketlerinden Coty'de çalışmıştır. Bu görevinin ardından ise 2009 yılında Türkiye'ye geri dönerek spikerlik yapmıştır.

idil yazar

2013 yılında Mutfak Sanatları Akademisi içerisinde profesyonel aşçılık eğitimini aldı. Yemek tutkusu daha ön plana çıkarak kendini yemek alanına veren Yazar ilk olarak YouTube üzerinden yemek kanalı açmış ve videolarını burada kendisi paylaşmıştır. Kanalı ise kısa sürede oldukça ilerlemiş ve YouTube üzerinde en büyük kanallardan birisi olmuştur. Şuan 1000'den fazla videosu vardır ve 1.2 milyon aboneye sahiptir.

İdil Yazar özel hayat

Yazar bir dönem için Tolga Tatari ile evli olduğu biliniyor. Ancak şuan hayatında birinin olup olmadığı bilinmemekte. Yemek kanalının yanı sıre Bein Gurme televizyon kanalında "İdil'den" isimli programda pratik yemek tarifleri vermektedir.

Yemek Güzeldir programı ile beraber yörelere has olan yemekleri tanıtmaya başlayan Yazar ilk bölümünde Çanakkale yöresinden tanıtım yaparak başlamıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal