Büyü Var mı Yok mu? Büyü sorusuna Nihat Hatipoğlu ne cevap verdi? İzleyiciden Nihat Hatipoğlu’na ilginç soru!

Ramazan’ın gelmesiyle birlikte Nihat Hatipoğlu’nun iftar programı da izleyiciyle buluştu. Programda bir izleyicinin Nihat Hatipoğlu’na sorduğu soru gündeme oturdu. İzleyicinin, büyü var mı? Yoksa yok mu? Sorusuna Nihat Hatipoğlu’nun verdiği yanıt merak konusu oldu.

09.04.2022-11:55 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-11:55) Büyü Var mı Yok mu? Büyü sorusuna Nihat Hatipoğlu ne cevap verdi? İzleyiciden Nihat Hatipoğlu’na ilginç soru!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ramazan’ın vazgeçilmezi Nihat Hatipoğlu programları da ekranlara gelmeye başladı. İzleyiciler programda merak ettiği konuları Nihat Hatipoğlu’na sorarak sorularına yanıt arıyor.

Programın izleyicilerinden birinin Nihat Hatipoğlu’na yönelttiği soru da gündem oldu. Azerbaycanlı izleyici Tuğçe Aziova, Nihat Hatipoğlu’na 'Büyü var mı yok mu?' diye bir soru yöneltti. Birçok kişinin merak ettiği soruya Nihat Hatipoğlu’nun verdiği cevap da çok konuşuldu.

Hatipoğlu, Aziova’nın sorusuna, “Keşke hiç olmasaydı” diyerek yanıt verdi. Büyünün olduğunu söyleyen Hatipoğlu, sihir ve büyü olmak üzere iki tür büyü olduğunu söyledi. Birinde el çabukluğuyla insanların gözünün boyandığını söyleyen Hatipoğlu, bir de büyüyün hakikati olan kısım olduğunu belirtti. Büyünün gerçeklik boyutunda, cin gibi bazı yaratıklardan faydalanılarak insanların etkilendiğini söyledi. Büyü yapanların cinleri kullandığını ve cinlerin de büyü yapanları kullandığını, böylece büyü faaliyetleri yaptıklarını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal