Yazanı olmayanlara müjde: Whatsapp artık sizi yalnız bırakmayacak

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma ve konuşma uygulaması Whatsapp yeni özellik konusunda son aşamaya geldi. Söz konusu özellikle beraber artık kullanıcılara yenilikler ve güncellemelerle ilgili bilgilendirme mesajlarının gitmesi bekleniyor. Ayrıntılar haberimizde...

24.11.2022-09:30 - (Son Güncelleme: 24.11.2022-17:31) Yazanı olmayanlara müjde: Whatsapp artık sizi yalnız bırakmayacak

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma platformu Whatsapp’ta bir yeni özelliğin de daha hayata geçirilmesi için gün sayılıyor. Kullanıcılarının uygulama içerisinde daha iyi bir deneyim yaşaması için çalışmalarını sürdüren Whatsapp yeni özellik sayesinde artık kullanıcılara yenilikler ve güncellemelerle ilgili bilgilendirme mesajlarının gitmesi bekleniyor.

Whatsapp’tan yalnızlara müjde

WABetaInfo'da yer alan habere göre; WhatsApp'ın masaüstü sürümünde test ettiği yeni özellik ortaya çıktı. Test aşamasında olan özellikte WhatsApp, kullanıcılara yeni özelliklerini ve güncelleme detaylarını anlattığı bir sohbet mesajı gönderecek.

Whatsapp Yeni Özellik Son Dakika

WABetaInfo'nun paylaştığı ekran görüntüsü yeni özelliğin detaylarını gözler önüne seriyor. Bu özellik isteğe bağlı olacak ve yalnızca yeniliklerden haberdar olmak isteyen kişiler WhatsApp tarafından mesaj alacak.

Whatsapp Yeni Özellik Son Dakika-1

Bu mesaja herhangi bir şekilde cevap vermek ya da müdahale etmek mümkün olmayacak. Uçtan uca şifrelenen sohbet yalnızca sessize alınabilir ya da engellenebilir bir seçeneğe sahip. Şu an için geliştirme aşamasında olan bu özelliğin önümüzdeki günlerde kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal