Yay Burcunun Yükseleni

Yay burcunun yükseleni olaylar karşısında ayakları yere basan bir kişilik ortaya koyar. Yaşadığı sorunları neşe ve iyi niyetiyle halletmeye çalışır. Yay Burcunun Yükseleni: Her şeyin bir gün yoluna gireceği kafasıyla ilerler.

29.07.2020-14:51 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-14:48) Yay Burcunun Yükseleni

Karamsar ve kapalı bir burç değildir. Çok zor sıkıntılar bile yaşasa olumlu düşünme eğilimindedir. Bu sebeple önüne birçok fırsat çıkar. Yöneticisi olan Jüpiter yay burcuna din ve felsefe alanlarında güç vermektedir. Aynı zamanda dokunduğu her şey onun şansıyla ilerler. İstediği ve hayal ettiği düşünceleri kendisi gerçekleştirmek için çabalar. Yeniliğe ve değişime açık olan bu burç hayatı boyunca farklı konumlarda bulunabilir. Bulunduğu ortamlarda rahat ve her istediğini alan bir yapısı vardır. Parası olmasa bile yine de rahatına ve yaşamaya düşkündür. Eli bol bir şekilde istediklerini yapar.

Olumlu ve Olumsuz Huyları

Kişilere karşı genellikle neşe doludur. Bu hali sürekli hareket içinde olan rahat bir tavır uyandırmaz. Yaşadığı durumlarda genel tabloya dikkat eder. Küçük duygu değişimlerini veya detayları umursamaz. Hemen karar verdiği için bu kararın sonunda mutsuz olabilir. Din ve felsefeye düşkün olması sebebiyle kendinden olmayan kişileri sürekli eleştirmektedir. Eğlenmeye ve coşkuya düşkün olduğu için ciddi bir ortamda barınması mümkün değildir. Olaylara iyimser yaklaştığı için bazen gerçeklerden uzaklaşarak olmayacak şeylerin hayalini kurar. Gerçeği arayan ve seyahate düşkün yönleri de bulunmaktadır.

Fiziksel ve Sağlık  Özellikleri

Yay Burcunun Yükseleni: Diğer burçlara oranla daha uzun vücuda sahip olabilir. Özellikle kol ve bacaklarında bulunan uzunluk dikkat çeker. Eğlenmeye ve yemeye düşkün olduğu için genellikle kilo problemi karşısına çıkar. Saçları hassas ve kırılgan olduğu için genellikle dökülme eğilimindedir. Neşeli ve iyimser görünüşü dışardan herkesin dikkatini çeker. Kendini bir ortamda hemen belli eder.  Güzel bacak ve buruna sahip olması onu farklı yerlere yükseltir. Arkadaş canlısı olduğu için bir ortamda hemen uyum sağlar. Kalça kemiği ve karaciğerinden birçok sağlık problemi yaşayabilir.

Aşk Hayatı

İnsanların yaşadıklarını ve kişiliklerini tanımadan hemen iyimser duygular içine girer. Bu kadar iyimserlik ve yakınlık yay burcu için sorun yaratacaktır. Karşı cins tarafından kullanılmaya başlar. Mesafe koymayı ve ciddi yaklaşmaktan uzaktır. Bir yerde çalışıp oradan devam etmek istemez. Ona göre dışarda tanışılacak görülecek bir sürü kız ve erkek bulunmaktadır. O ortamlara girip çıkmaktan zevk alır.

Yaşayacağı Sorunlar

Yay Burcunun Yükseleni:  Tanıştığı insanlara eğlenmek ve gezmek için baktığı için sevgilileri tarafından hoş karşılanmayabilir. Jüpiter'in etkisiyle beraber kendini çok şanslı hisseden her şeyin en iyisini yaşadığını düşünen bir kimliğe bürünebilir. Bu durum hayat karşısında daha girişimci, hayat dolu ve atılgan bir kişilik oluşturabilir. Olup olmayacak her şeye atlaması zaman zaman olumsuz sonuçlar doğurabilir. Her şeyi bildiğini düşünen yay burcu çevresindeki insanlara sürekli bilgi aktarma zorunluluğu hisseder. Eğitimci olmasa bile kendi hayatında bu rolü üstlenir. Bir dine veya felsefi görüşe bağlanırsa bütün hayatını bu görüş çerçevesinden ilerletmeye çalışır. Bu durum da sabit görüşlülüğe neden olur. Yaşadığı sorunlarla uğraşmak istemeyeceği için her şeyi olumlu olarak görür. Bunun sonucunda çoğu şey halının altına atılmıştır. Gizli ve saklı bir yerlerde durmaktadır. Atılgan ve hayat dolu olduğu için arkadaşlarıyla beraber yeni maceralara atılmak ister. Ancak arkadaşları tarafından sorun olabilir.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal