Yay Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Yay burcu erkeği genel olarak; kültürlü ve bilgili olmalarıyla bilinirler. Genellikle sosyal ve siyasi konuları anlatan kitapları okumayı tercih ederler. İnternette, kitaplarda araştırma yapmayı ya da bu konular hakkında bilgi sahibi olan insanlarla konuşmayı çok severler.

29.07.2020-14:08 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-14:06) Yay Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Arkadaş çevresinde ve bulundukları ortamlarda zarif, kibar ve şık halleriyle dikkat çekerler. Yay burcu erkeği tanıdığı ve sevdiği insanlara karşı oldukça sevecen ve duyarlıdır. Hem özel hayatında hem de iş hayatında enerjik ve neşeli hareketleriyle etrafındaki insanların dikkatini çekerler.

Mutlu ve enerjik olduklarında sahip oldukları bu mutluluk ve güzel enerjiyi etrafındaki insanlarla paylaşmayı ihmal etmezler. Etraflarındaki insanlar hakkında çok istisna durumlar olmadıkça kötü bir şey düşünmezler ve onları da kendileri gibi iyi niyetli düşünürler. Oldukça yardımseverdirler. Kim onlardan yardım isterse istesin mutlaka yardım etmeye çalışırlar. Yay burcu erkekleri genel olarak gezmekten, yeni yerler görmekten oldukça hoşlanırlar. Hareketsiz kalmaktan ve kapalı alanlardan pek hoşlanmazlar. Yay burcu erkekleri arkadaşları arasında oldukça güvenilirdir. Her zaman ilk seçenekleri doğruyu söylemek olmuştur. Bu özelliği bazen arkadaşları için kırıcı ve üzücü olabilir ancak yine de yay burcu erkeği doğru bildiğini söylemekten geri adım atmazlar. Yay burcu erkeği özgürlüğüne oldukça önem verir ve onu kaybetmemek için her şeyi yapar. Yay burcu erkeği ile birlikte olmak isteyen bir kişi onun sınırlarına oldukça dikkat etmelidir.

Yay Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Yay burcu erkeği genel olarak aktif ve hareketli bir kişiliğe sahip olduğundan partnerinden de aynı aktifliği bekler. Yay burcu erkeği ile birlikte olmak isteyen bir kişi bu hareketli hayata uyumlu biri olmalıdır. Yay burcu erkeği için en önemli özelliklerden biri sportifliktir. Oldukça sportif yapıya sahip olan yay burçları bu özelliğin karşı tarafta da olmasını ister. Yay burcu erkeğinin dikkatini çekecek bir diğer özellik ise karşısındaki kişinin albenisidir. Sportiflik, hareketlilik ve fitlik ne kadar önemliyse karşısındaki kişinin albenisi de o kadar önemlidir. Karşısındaki kişinin  alımlı ve bakımlı oluşu onu bir sıfır öne geçirir. Kıskançlıktan ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan yay burcu erkeği partnerine de kısıtlama uygulamaz. Bunlar doğrultusunda partnerinin giydiği kıyafete ya da vücudunu sergileyiş şekline karışmayacaktır. Yay burcu erkeği ne kadar enerjikse partnerinin enerjisinin de o kadar yüksek olmasını ister.

Güler yüzlülük ve partnerinin gülüşü onun için oldukça önemlidir. Güzel bir gülüş yay burcu erkeğinin her zaman dikkatini çeker. Yay burcu erkeği partneri hakkında en çok yenilikten hoşlanır. Partnerinin kendisini yenilemesi ve geliştirmesi çok önemlidir. Yapılan herhangi bir bakım ya da tarz değişikliği bile yay burcu erkeğinin dikkatini çekecektir. Bu özelliklerin arasında en çok dikkat edilmesi gereken sportiflik ve yenilik olmalıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal