Yasemin Yürük kimdir? Hepsi grubunun Yasemin'i nereli, kaç yaşında? Yasemin Yürük hayatı

Bir zamanlar Hepsi grubuyla herkesçe sevilen Yasemin, grubun dağılmasının ardından şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarıyla gündemde sıklıkla yer alıyor. Gündemde ismi sıklıkla duyulan Yasemin Yürük'ün kim olduğu, nereli ve kaç yaşında olduğu ise merak konusu oldu. İşte Hepsi grubunun Yasemin'in hayatı...

09.06.2022-22:41 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-22:41) Yasemin Yürük kimdir? Hepsi grubunun Yasemin'i nereli, kaç yaşında? Yasemin Yürük hayatı

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla magazin gündeminde sıklıkla yer alan Yasemin Yürük2ün kim olduğu merak edilmeye başlandı. 2005 yılında çıkış yapan Hepsi adlı bir müzik grubunun üyelerinden biri olan Yasemin Yürük'ün hayatı merak konusu oldu. İşte Hepsi'nin Yasemin'inin hayatı hakkında merak edilenler...

Yasemin Yürük

Yasemin Yürük kimdir?

1986'da İstanbul'da doğan Yasemin Yürük aslen Mersinlidir ve 2005-2015 yılları arasında etkin olan Hepsi grup üyelerinden biridir.

Lütfü Banat İlköğretim Okulu'ndan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nde eğitimine devam etmiştir. Daha sonraysa İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nden mezun olmuştur.

Küçük yaşlarındayken üç mesleğe gönül veren sanatçı; boksör, oyuncu ya da balerin olmak istemiştir. Dedesinin önerisiyle konservatuvar sınavlarına girerek kazanan Yürük, okul sürecinde ise bir grup kurarak müzik dünyasına adım atmıştır. Müziğe başlamasının ardından sahneyle ilgili tecrübe kazanarak daha sonrasında ise tiyatro eğitimi almıştır. Günümüzdeyse oyunculuğa daha çok önem vermektedir.

Yasemin

Gençlik yıllarında Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Balesi’nde çeşitli oyunlarda sahne alan yasemin Yürük; şan, piyano ve oyunculuk eğitimleri de almıştır. Hayatının her safhasında ciddi bir şekilde sporla ilgilenen başarılı isim, 'Hepsi Bir' isimli dizide de rol almıştır.

İlk oyunculuk ve dizi deneyimini 'Bir Ferhat ile Şirin Hikâyesi' adlı diziyle gerçekleştiren Yasemin Yürük; Gülçin Ergül, Cemre Kemer ve Eren Bakıcı'yla beraber Hepsi grubuyla büyük başarıların altına imzasını atmıştır.

Reklam jinglelarında da seslendirme yapmış olan sanatçı ayrıca belli bir dönem 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı programda da yer almıştır. Aslen 2015'te ise TRT ekranlarında yayınlanan 'Güle Güle' ismindeki komedi ve güldürü programında da yer almıştır.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal