TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'e ne oldu, tutuklandı mı? Mükremin Gezgin hakkında şok soruşturma!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla hamile olduğunu iddia eden fenomen Mükremin Gezgin, bir gün önce kucağında bebek ile hastane odasında video paylaşarak doğurduğunu belirtti. Paylaşımıyla sosyal medyayı ayağa kaldıran ve birçok kişi tarafından şikayet edilen fenomen trans birey Mükremin Gezgin'e ne olduğu merak ediliyor. Peki, Mükremin Gezgin tutuklandı mı? Mükremin Gezgin hakkında ne işlem yapıldı? İşte detaylar...

09.06.2022-20:51 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-20:51) TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'e ne oldu, tutuklandı mı? Mükremin Gezgin hakkında şok soruşturma!

TikTok fenomeni olan trans birey Mükremin Gezgin, uzun zamandır yaptığı paylaşımlarda hamile olduğunu belirtiyordu. Son olarak yaptığı paylaşımda doğumunun gerçekleştiğini iddia eden Gezgin, kucağında bebekle yayınladığı videosu ile tepki topladı. Gezgin'in paylaşımı sonrasında birçok sosyal medya kullanıcısı ayağa kalkarken, Gezgin hakkında soruşturma başlatılması talep edildi. Peki, Mükremin Gezgin'e ne oldu, hakkında soruşturma başlatıldı mı?

Mükremin Gezgin'i tutukladılar mı?

Uzun zamandır hamile olduğunu belirterek video paylaşan ve dün akşam hastanede video paylaşarak doğurduğunu ilan eden sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin'le ilgili adli soruşturma başladı. TikTok hesabı da kapatılan Mükremin, yaptığı paylaşımıyla adeta isyan etti.

 mükremin tutuklandı mı

Mükremin Gezgin'den ilk açıklama geldi!

TikTok hesabının kapatılması üzerine sessizliğini bozan fenomen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımında "Benim nasıl bir kişiliğe sahip olduğum sizi ne kadar ilgilendirebilir ki? O kadar kadın cinayeti, çocuk katili oluyor. Onlara sesiniz çıkmıyor da gücünüz bana mı yetiyor? Beni seven bu halimle bile seviyor, saygı gösteriyor. Sizin saygınız sizin kadar. Arkadaşlar cidden yapmayın artık dayanamıyorum" sözlerini kullandı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal