Yasemin Şefkatli Düğünde İbrahim Tatlıses’in Elini Öpmek İsteyince Bakın Ne Yaptı

Geçtiğimiz günlerde oğlu İdo Tatlıses’i evlendiren İbrahim Tatlıses düğünde elini öpmek isteyen oğlu ve gelinine bakın ne yaptı.

11.10.2021-09:54 - (Son Güncelleme: 11.10.2021-10:11)

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna geçtiğimiz günlerde oğlulları İdo Tatlıses’i evlendirdiler. Sade ama büyük bir düğünle dünyaevine giren İdo Tatlıses’in attığı tüm adım magazin basını tarafından yakından takip edildi. Düğün günü adeta ülkenin gündemine oturan İdo Tatlıses’in attığı her adım olay oldu.


İDO TATLISES ve EŞİ YASEMİN ŞEFKATLİ’NİN BİN KİŞİLİK DÜĞÜNÜ 

İdo Tatlıses pandemiden dolayı şatafatlı bir düğün yerine sade ve herkesin katılabileceği bir düğün organize etti. Magazin camiasının akın ettiği düğünden binlerce kare sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Anadolunun örf ve adetlerini de gözeten İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli gelin alma merasiminden bahşiş vermeye kadar her şeye dikkat etti. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın da hazır olduğu düğün konuklar tarafından tam puan aldı. Düğün Haliç Kongre Merkezi’de bin kişilik bir katılımla gerçekleşti.

TRANSPARAN GELİNLİKLE İBRAHİM TATLISES’İN ELİNİ ÖPMEK İSTEDİ

Düğünün magazin camiasına yansıyan en büyük olayı ise şüphesiz gelinin tercih ettiği kıyafetlerdi. Düğün alanına adeta transparan gelinlikle çıkan gelin Yasemin Şefkatli paparazilerin malzeme konusu oldu. Düğünden birbirinden farklı ilginç görseller sosyal medyada paylaşılırken gelin hanım ve damat beyin babaları İbrahim Tatlıses’in elini öpme girişiminde yaşanan ilginç anlar da sosyal medyada paylaşıldı. Elini öpmek isteyen oğluna elini öptürmeyen baba Tatlıses, transparan gelinliği ile gündeme oturan gelinin elini öpme isteğini geri çevirmedi. Kameralara oldukça samimi bir şekilde yansıyan o görüntüler sosyal medyada çokca paylaşıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal