Yasemin Özilhan Oyunculuğu Bıraktı

Sosyetik güzel, iki çocuk annesi Yasemin Özilhan, setlere geri dönemeyeceğini, oyunculuk yapamayacağını söyledi.

16.09.2021-16:28 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-18:24) Yasemin Özilhan Oyunculuğu Bıraktı

Doktor Ela olarak ünlenen bir zamanların reyting rekoru kıran dizisi Doktorların baş rol oyuncusu Yasemin Özilhan, bir süredir ekranlardan uzak olsa da kayda değer bir proje ile ekranlara dönebileceğini dile getiriyordu. Ancak Özilhan'ın son yaptığı açıklamada, artık televizyondan tamamen uzaklaştığını, kendini kızlarının gelişimi ve eğitimine adadığını belirtti. 

YASEMİN ÖZİLHAN SETLERE DÖNECEK Mİ?

Sosyetenin en gözde isimleri arasında yer alan Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan'la evlendikten sonra mesleğini bırakmıştı. Sosyeteye hızlı bir şekilde giriş yapan Özilhan, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Sosyetik güzel, giyim tarzı ile her zaman ki gibi tüm  dikkatleri üzerine topladı.

Doktorlar dizisinden sonra oyunculuk kariyerine ara veren  oyuncu Özilhan,' Mucize Doktor' dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Uzun bir süredir ekranlara ara veren Özilhan'ı yeniden 'Doktor Ela' karakteriyle görmek izleyicilerin yüzünü güldürdü . ''Doktorlar ''dizisinde ''Ela Altındağ'' ve ''Aşk Oyunu'' dizisinde ''Ekin Serbest Teksoy'' karakterleri  ile hayranlarından büyük beğeni toplayan Özilhan , şimdilerde giydiği kıyafetler için yaptığı harcamalarla sosyal medyada gündem yaratan isimlerden biri oldu. Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan sosyetik güzelin tarzı hayranları tarafından büyük beğeni aldı.

YASEMİN ÖZİLHAN'IN ANNELİĞİ AĞIR BASTI SETLERİ BIRAKTI

İzzet Özilhan'la yaptığı evlilikten, Emine ve Ela adında iki çocuk annesi olan  Özilhan, annelik duygusu ağır basınca setleri bıraktığını söyledi. Oyunculuğa devam etmenin artık mümkün olmadığını belirten Özilhan ,''Artık geri dönmek çok zor. Çocuklar setteyken devamlı arıyorlar. 'Anne saat kaçta geleceksin' diye soruyorlar.'' yanıtını verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal