Yasak Elma’ya önemli transfer: Doktorlar dizisinin oyuncusu artık Yasak Elma’da

Yeni sezonun çekimlerine bugün başlayan Yasak Elma’ya önemli bir isim daha katıldı. Alınan bilgilere göre Doktorlar dizisiyle tanınan Bekir Aksoy, Yasak Elma’da Handan’ın abisi Engin karakteriyle diziye dahil edildi. İşte detaylar...

06.09.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 06.09.2022-11:38) Yasak Elma’ya önemli transfer: Doktorlar dizisinin oyuncusu artık Yasak Elma’da

Fox TV’nin sevilen entrika dizisi Yasak Elma’nın yeni sezon çekimleri bugün itibariyle başladı. Milyonların severek takip ettiği dizide bazı isimlerle yollar ayrılırken, kadroya önemli oyuncularının takviye edilmesine ise devam ediliyor. Alınan bilgilere göre Doktorlar dizisiyle tanınan Bekir Aksoy, Yasak Elma’da Handan’ın abisi Engin karakteriyle diziye dahil edildi.

Doktorlar’ın yıldızı Yasak Elma’da 

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Doktor Suat karakteriyle gönüllerde taht kuran Bekir Aksoy, Yasak Elma’nın 6. sezonunun oyuncu kadrosuna dahil edildi. Yasak Elma’da Handan’ın abisi Engin karakteriyle yer alacak olan Bekir Aksoy’un nasıl bir performans göstereceği de merak konusu oldu.

Bekir Aksoy’un dışında  zaman atlamasından dolayı ise Halit Can’ı da 4,5 yaşında yeni bir çocuk oyuncu canlandıracak.

Yasak Elma Bekir Aksoy

Yasak Elma yeni sezon ne zaman?

Yasak Elma dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda net bir tarih belirtilmedi. Dizinin yayın hayatına ise Ekim ayında başlaması bekleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal