Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’den ayrılık sinyali: Hayranları tepki gösterdi

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma’daki performansı ile dikkatleri üzerine çeken ve basketbolcu Buğrahan Tuncer'le bir süredir sevgili olan Eda Ece’den, üzen haber geldi.

16.05.2022-15:51 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-15:51)

5 sezondur Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran ve fenomen haline gelen Eda Ece, sosyal medya hesabından ayrılığın sinyalini verdi. 

Eda Ece ve Buğrahan ayrıldı

Bir barışık bir küs ilerleyen ilişkilerini bir süredir devam ettiren Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, Instagram hesaplarında birbirlerini sildi. Birkaç hafta önce her şey yolunda şeklinde açıklama yapan Eda Ece’nin, Buğrahan’ı takipten çıkması, ikili ayrıldı haberlerini gündeme getirdi. Ünlü oyuncunun fanları sosyal medya hesabından ayrılığa tepki gösterdi. 

Aldatıldığı iddia edilmişti

İkili daha öncede bir ayrılık yaşamış ve ünlü oyuncunun sevgilisi tarafından ayrıldığı iddia edilmişti. O dönem çıkan ayrılık haberlerine, espirili bir dille yaklaşan Eda Ece, bizde ayrıldığımızı sosyal medyadan öğreniyoruz diyerek, öyle bir şey olmadığının altını çizmişti. Ancak bu sefer ünlü oyuncudan da bir açıklama gelmedi. 

Eda Ece ve sevcgilisi ayrıldı

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal