Nikah kostümü ile alay konusu oldu: Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra yeniden evlendi

Gökhan Çıra ile yaşadığı birliktelikle sık sık gündeme gelen Selin Ciğerci, 8 ay önce boşandığı Çıra ile yeniden evlendi. Selin Ciğerci’nin nikahta giydiği kıyafet ise büyük tepki çekti. İşte detaylar…

16.05.2022-15:01 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-15:01)

Sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken ve 8 ay önce Gökhan Çıra’dan boşanan Selin Ciğerci, yeniden evlendi. Ayrılığa uzun süre dayanamayan ikili, boşandıktan sonra tekrar bir araya gelmişti. İlişkileri ile sık sık gündeme gelen çift, yeniden evlendi.

Nikahında kot pantolon giydi

2019 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, 2021 yılında tek celsede boşandı. O dönem, Çıra’nın Selin Ciğerci’yi aldattığı iddia edildi. Ayrılığa dayanamayan ikili tekrar bir araya geldi. Geçtiğimiz sevgililer gününde Gökhan Çıra’dan tekrar evlenme teklifi alan çift, bugün sade bir törenle evlendi. Her daim kıyafetleri ile göz dolduran Selin Ciğerci’nin nikahta kot pantolon giymesi ise takipçilerini şaşkına çevirdi. 

Soyadını değiştirdi 

Nikahtan hemen sonra Instagram hesabında soyadını güncelleyen Selin Ciğerci’ye bir jestte eşinden geldi. Gökhan Çıra yaptığı paylaşımda, "Sen artık 2. ve son kez Çıra'sın Selin Ciğerci. Tekrar hoş geldin gönlümün sultanı seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı. 

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra yeniden evlendi

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal