Yasak Elma'nın entrikalar kraliçesi diziye veda mı ediyor? Şevval Sam'dan şok karar!

5 sezondur ekranlarda yayınlanan Yasak Elma dizisinde entrakalar kraliçesi olarak tanımlanan Şevval Sam, diziye veda edeceği söyleniyor. Sosyal medyada diziden ayrılmaması için kampanyalar başlatılan Şevval Sam'ın diziden neden ayrılacağı ise büyük merak konusu oldu.

04.06.2022-14:47 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-14:47) Yasak Elma'nın entrikalar kraliçesi diziye veda mı ediyor? Şevval Sam'dan şok karar!

FOX TV ekranlarında 5 sezondur yayınlanan Yasak Elma dizisi, izlenme oranlarıyla vazgeçilmeyen bir dizi haline geldi. Yayın hayatına başlar başlamaz, dizinin başrolünü başarılı bir şekilde devam ettiren ve gösterdiği performans ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Şevval Sam'ın diziden ayrılma kararı aldığı konuşuluyor.

Medyapım imzalı Yasak Elma dizisinin 5. sezonu 13 Haziran tarihinde sezon finali bölümüyle tamamlanacak. Yaz dönemi boyunca dizi 6. sezona hazırlanırken dizide bazı oyuncuların kadroda yer almayacağı açıklandı. 5. sezonda dizinin kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu Berk Oktay'ın yeni sezonda dizinin kadrosunda olmayacağı öğrenilirken, Şevval Sam'ın da dizide ayrılma kararı aldığına ilişkin haberler şok etkisi yarattı.

Şevval Sam'ın Yasak Elma'dan ayrılma nedeni

"Şevval Sam'dan ayrılık kararı"

Dizide Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay'ın kadrodan ayrılma kararı sonrası Şevval Sam'ın Yasak Elma'ya veda edeceği söylentileri gündeme bomba gibi düşerken, sosyal medyada Şevval Sam'ın Yasak Elma'dan ayrılmaması için bir kampanya başlatıldı. Entrakalar kraliçesi olmadan Yasak Elma dizisinin olmayacağı yönünde yapılan yorumlarda seyircinin Şevval Sam olmadan diziyi keyifle izleyemeyecekleri de belirtildi.

Yasak Elma'da başrol oyuncusu Eda Ece ile Biran Damla Yılmaz’ın projeye devam edecekleri kesinleşirken Şevval Sam’ın diziden neden ayrıla kararı da merak edilmeye başlandı.

Şevval Sam'ın Yasak Elma'dan ayrılma nedeni

Şevval Sam'ın Yasak Elma'dan ayrılma nedeni

Ünlü oyuncu bilindiği üzere Türkiye’nin en başarılı solistleri arasında yer alıyor. Şevval Sam, pandemi süreci bittikten sonra sahne programlarına yeniden başlamıştı. Başarılı sahne performansı ve muhteşem sesiyle en çok tercih edilen sanatçılar arasında yer alan Şevval Sam'a çok fazla teklif geldiği ve güzel sanatçının dizi çekimlerinden sahne için çok fazla fırsat bulamadığı söylendi.

Sahne programlarına daha fazla ağırlık vermek isteyen Şevval Sam'ın önümüzdeki sezonda beğendiği herhangi bir proje olmazsa müzik kariyerine ağırlık vermek için çalışmalar yapacağı öğrenildi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal