Rapçi Killa Hakan kimdir, kaç yaşında, nereli? Killa Hakan yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor

Ünlü rapçi Killa Hakan’dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Killa Hakak yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Peki Rapçi Killa Hakan kimdir, kaç yaşında, nereli? Yanıtı haberimizde...

04.06.2022-12:15 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-12:15) Rapçi Killa Hakan kimdir, kaç yaşında, nereli? Killa Hakan yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor

Bir dönem çıkardığı ’Fight Club’ şarkısıyla gündemi meşgul eden ünlü rapçi Killa Hakan’dan sevenlerini oldukça üzecek bir haber geldi. Killa Hakan’ın meslektaşı ve arkadaşı Massaka, Instagram hesabından yaptığı açıklamada Killa Hakan’ın yoğun bakımda olduğunu ve durumunun iyi olmadığını duyurdu. Bu haberle beraber ünlü rapçi Killa Hakan’ın hayatı hakkındaki araştırmalar da arttı.

Rapçi Killa Hakan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Killa Hakan 3 Mart 1973 yılında Almanya, Berlin’de dünyaya geldi. Anne ve babasının işçi olarak Trabzon’dan Almanya’ya göç etmesiyle birlikte burada yaşamına başlayan Killa Hakan 20’li yaşlarındayken rap müzik ile yakından ilgilenmeye başladı.

Islamic Force grubunda yer alan parçalarda imzası bulunan Killa, 36 Boys üyeleri arasında yer alıyor. Doğru büyüdüğü Kreuzberg’in posta kodu olan 36’yı birçok şarkısında geçiren Killa, rap müziğin Türkiye’de de geniş kitlelere yayılmasının ardından farklı isimlerle çalışmalar yapmaya başladı.

Killa Hakan

Eko Fresh, Umut Timur, Khontgar, Ezhel, Ben Fero, Ceza, Contra, Summer Cem, Anıl Piyancı gibi isimlerle de birlikte parçalara imza atan Killa Hakan, Fight Kulüp isimli parçalarıyla Türkçe rapin tanınan isimlerini bir araya getirdi.

1997 yılından bu yana sayısız parçada imzası bulunan Killa Hakan’ın gerçek adı ise Hakan Durmuş olarak biliniyor. İkametini Almanya’da sürdüren Killa, dönem dönem Türkiye’ye gelerek hayranları ile buluşuyordu.

Killa Hakan, MTV Almanya kanalında 15 hafta boyunca Top 10 listesinde kalarak kırılmayan tüm zincirleri kırarak yine bir başarıya daha imza atmıştır. Şarkılarında devamlı söylediği "36" sayısı; doğup ve büyüdüğü Kreuzberg City'nin posta kodu numarasıdır ve ünlü isim 36 Boys Çetesi'nin en eski üyelerinden biridir.

Killa Hakan sağlık durumu nasıl?

Yoğun bakımda yaşam savaşı veren Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren meslektaşı ve arkadaşı Massaka, sosyal medya hesabından hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı. Instagram’da bir hikaye paylaşarak açıklama yapan Massaka, ‘’Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." ifadelerine yer verdi.

Killa Hakan sağlık durumu

Killa Hakan’ın sağlık durumunun iyiye gidip gitmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal