Killa Hakan'a ne oldu, öldü mü? Killa Hakan'ın hastalığı ne? Ünlü rapçi Killa Hakan'dan herkesi üzen haber

Ünlü rap şarkıcısı Killa Hakan'ın sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklama herkesi korkuttu. Kendisi gibi rapçi olan arkadaşı Massaka'nın Killa Hakan'ın sağlık durumunun iyi olmadığı yönünde yaptığı açıklama sonrası gündem, Killa Hakan'a ne oldu, öldü mü? Killa Hakan'ın hastalığı ne? sorularıyla dolmaya başladı. İşte, Ünlü rapçi Killa Hakan'dan herkesi üzen haber

04.06.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-11:57) Killa Hakan'a ne oldu, öldü mü? Killa Hakan'ın hastalığı ne? Ünlü rapçi Killa Hakan'dan herkesi üzen haber

Almanya'da yaşayan efsane rapçi Killa Hakan'ın çok yakın arkadaşı Massaka, Killa Hakan ile birlikte olduğu pozu Instagram hesabı üzerinden paylaştı ve paylaşımın altına yakın dostunun ölüm kalım savaşı verdiğini söyledi. Massaka'dan gelen bu haber özellikle Killa Hakan hayranlarını çok fazla üzdü.

Massaka ismiyle bilinen Murat İlhan isimli ünlü rapçi, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı ve paylaşım ülke gündemine bir anda oturdu. Ünlü rapçi Killa Hakan ile ilgili üzücü bir haberi paylaşan Massaka, Killa Hakan'ın yoğun bakımda olduğunu ve şuan ölüm kalım savaşı verdiğini söyledi. Bu paylaşım özellikle Killa Hakan hayranlarını oldukça fazla endişelendirdi.

Killa Hakan'a ne oldu, öldü mü

Massaka Instagram paylaşımında Killa Hakan'ın sağlık durumunun hiç iyi olmadığını ve şuan yoğun bakımda olduğunu belirterek kendisinin ölüm kalım savaşı verdiğini aktardı. Herkesin onun için dua etmesini isteyen Masska'nın bu paylaşımı sonrası Killa Hakan'a ne olduğu, sağlık durumu ve hastalığı araştırılmaya başlandı.

Killa Hakan'ın hastalığı ne

Killa Hakan'ın hastalığı ne?

Tarzı, tavrı ve sert söylemleriyle müzik piyasasında uzun yıllar bulunan ve 7'den 70'e birçok dinleyicinin gönlünde taht kuran ünlü rapçi Killa Hakan, daha önce sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamasında epey bir zamandır müziğin içinde olamadığını çünkü ameliyat olmasında dolayı dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söylemişti. Sağlığı yerine gelir gelmez yeniden sevenlerinin karşısında olmak istediğini belirten Killa Hakan, paylaşımının sonunda 'Mücadeleye devam' ifadelerini kullanmıştı.

Killa Hakan Durmuş kimdir

Killa Hakan Durmuş kimdir?

3 Mart 1973'te dünyaya gelen Hakan Durmuş, müzik piyasasına Killa Hakan olarak girmiştir. Ailesi 1960'lı yıllarda Trabzon'dan Almanya'ya göç eden Killa Hakan aslen Tokatlıdır. Babası Ali Rıza Durmuş eski güreşçilerden olup A Milli Takımı'nda bir çok başarıya imza atmıştır.

Killa Hakan, Almanya Kreuzberg'de doğmuş ve eğitim hayatını da burada tamamlamıştır. Bir süre Getto hayat yaşayan Hakan, erken yaşta tanıştığı sokaklardan hapishane duvarlarının ardına girmiştir. Cezaevinde kaldığı dönemlerde sürekli sözler yazan Killa Hakan'ın ilk hapis deneyimi Alman polisinin yalnızca Türklere karşıt tavırlara karşı geldiği için yaşamıştır.

Killa Hakan'a ne oldu, öldü mü

Son olarak bir Alman polisine ırkçı (Nazi) dediği için 4 ay boyunca hapiste tutulan Killa Hakan, Almanya'da Türkçe rap yapmaya karar vermiş ve yabancı ülkede Türkçe rap sanatının yapılabileceğini zamanla Avrupa'ya da kanıtlamıştır.

Avrupa'da Türkçe rap albümlerinin satışını ve aynı zamanda Türkçe dilini Avrupa'nın tüm ülkelerine tanıtmayı amaç haline getiren Killa Hakan, Workshop organizasyonlarıyla Rap müziğiyle hayata nasıl tutunulur tüm öğrencilere göstermeye çalışmıştır. Killa Hakan, MTV Almanya kanalında 15 hafta Top 10 listesinde kalmış ve bu güne kadar liste başı bu kadar uzun kalan tek sanatçı olmuştur. Şarkılarının içinde geçen "36" sayısı ise doğduğu Kreuzberg City'nin posta kod numarasıdır. 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal